Beauty

Descopera doua noi produse de ingrijire de la CeraVe

December 7, 2018

În ultimii ani, numeroase studii clinice au demonstrat că o mare parte din problemele dermatologice sunt asociate cu un nivel scăzut de ceramide. Acestea sunt componente esențiale ce formează bariera de protecție a pielii și mențin pielea hidratată. Când nivelul de ceramide este scăzut, funcția de barieră cutanată este afectată. Astfel, pielea nu mai este hidratată și factorii externi ce agresează pielea pot pătrunde cu ușurință. Acești factori pot conduce la o piele uscată și  iritată.

În anul 2005, medicii dermatologici CeraVe au dezvoltat o gamă de produse de îngrijire a pielii bazate pe ceramide similare pielii (ceramidele 1,3 li 6-ll) și pe Tehnologia MVE.  Astfel, se stimulează refacerea funcției de barieră a pielii și pentru a oferi hidratare pe termen lung, după o singură utilizare.

Acest sistem, denumit MultiVascular Emulsion Technology (MVE), eliberează la suprafața pielii ingredientele din compoziția produselor CeraVe pe parcursul a 24 ore. CeraVe este astfel una dintre cele mai apreciate mărci de îngrijire și hidratare din SUA, iar acum este disponibillă și în România.

Înainte de toate… Ce înseamnă CeraVe?

-Simplitate, prin înțelegere, utilizare și recomandare;

-Eficiență, prin hidratare la un nivel superior: de lungă durată;

-Accesibilitate, printr-o largă distribuție și prețuri accesibile.

Noua gamă de îngrijire a pielii, CeraVe, asigură hidratare pe parcursul întregii zile și ajută la refacerea barierei cutanate. În acest articol, vom vorbi despre CeraVe Gel de spălare hidtratant și CeraVe Cremă hidratantă pentru față și corp. Conțin un aport optim de ceramide, acid hialuronic și acizi grași, de care pielea noastră are mare nevoie.

*

CeraVe Gel de curățare hidratant

Curăță și hidratează eficient fără a perturba bariera de protecție a pielii. Acest gel non-spumant, cu trei ceramide esențiale și acid hialuronic, îndepărtează delicat impuritățile și sebumul. În același timp, sporește hidratarea pielii după o singură utilizare. Formula fără parfum este potrivită pentru o piele sensibilă. În ceea ce privește aplicarea produsului, este important de menționat că acesta se aplică după ce pielea a fost umezită. Dacă aveți pielea normal-uscată, cu siguranță acest produs vă este de ajutor. Vine într-o cantitate de 236ml. Ambalajul este practic, prevăzut cu o pompoță, pentru o dozare cât mai eficientă.

*

CeraVe Cremă hidratantă

Produsul este potrivit pentru față și corp. Hidratează eficient și restabilește, în același timp, bariera de protecție a pielii. Această cremă non-grasă, cu trei ceramide esențiale și acid hialuronic asigură hidratarea necesară pentru întreaga zi. Formula fără parfum este potrivită chiar și pentru persoanele care au un ten sensibil. În plus, produsul pot fi folosit chiar și de către copiii de trei ani. Acest produs este un real ajutor pentru pielea uscată și foarte uscată. Ambalajul este unul practic, după cum puteți observa. Produsul vine într-o cantitate de 340 grame. Având în vedere că nu trebuie să aplicăm o cantitate mare de produs pentru a simți acea senzație de hidratare, sunt sigură că va fi aproape de mine și pielea mea pentru o lungă perioadă de timp.   

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord