Descoperă crema Keida Skin cu Retinol și Acid Hialuronic

Ne dorim ca tenul nostru să arate și să se simtă bine. Suntem în căutarea acelor produse care să îi asigure tot ce este nevoie pentru o îngrijire adecvată. Tu ce produse pentru îngrijirea lui ai inclus în rutina de îngrijire?

*

A trecut aproximativ o lună de zile de când crema Keida Skin cu Retinol și Acid Hialuronic și-a făcut apariția în rutina mea. Aceasta mi-a promis încă de la început un ten hidratat, fără riduri și pete.

*

Piele spectaculoasă, de la primele aplicări ale cremei Keida Skin. Tenul nostru își capătă vitalitatea și stălucirea. Tenul își recăpăta vitalitatea și strălucirea. Acțiunea unică a produsului previne apariția ridurilor, reduce petele și stimulează regenerarea pielii.
Sunt 6 ingrediente active ce se află în crema cu retinol și acid hialuronic, pentru un efect anti-îmbătrânire spectaculos, rapid și de lungă durata. Acest cocktail de compuși special aleși asigura hidratare în profunzime, hrănire intensă, reduce ridurile și petele și regenerează pielea.

*

Crema cu Retinol și Acid Hialuronic oferă un nou tip de îngrijire, adaptat oricărui tip de ten. Formulă unică a produsului creat de Keida Skin o face ideală pentru toate tipurile de ten. Mai mult decât atât, crema cu retinol și acid hialuronic poate fi inclusă atât în rutina de zi, cât și în cea de noapte.

*

Descoperă mai jos câteva informații despre fiecare dintre cele 6 ingrediente active ale produsului:
Retinol
Retinol (vitamina A), recunoscut pentru stimularea producției de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii, contribuie la reducerea acneei, precum și la îndepărtarea petelor cutanate.
Acid Hialuronic
Acidul hialuronic, recunoscut pentru efectul de menținere a pielii hidratate, protejează fibrele de colagen și elastina, care redau fermitate pielii.
Niacinamida
Niacinamida (Vitamina B3), există cercetări care dovedesc că acest ingredient reduce porii dilatati, ridurile și petele post acneice.
Peptide
Peptidele ameliorează semnele de îmbătrânire a pielii, contribuind la menținerea sănătății și fermității pielii. Au efect antirid, estompeaz Vitamina E
Tocopherol (Vitamina E) este un antioxidant puternic, esențial, care asigura îngrijire și hidratare de lungă durata pentru piele, cu efect de calmare și hidratarea ridurile fine, pentru că pielea să arate mai tânăra și mai sănătoasă.
Extract de Melc
Extract de melc, un ingredient excelent pentru îngrijirea și înfrumusețarea pielii. Reface, hidratează și oferă elasticitate țesuturilor, astfel încetinind procesul de îmbătrânire a pielii.

*

Mai multe informații despre acest minunat produs găsiți accesând . Puteți achiziționa:

-Keida Start (conține crema de 55 ml)

-Duo Pack (2 buc x 55 ml(

-Maxi Pack (3 buc x 55 ml)

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*