Confort și delicatețe cu Always Protecție de bumbac

Confort și delicatețe cu Always Protecție de bumbac. Pe timpul zilei, dar și noaptea, ne dorim protecție ridicată, pentru a ne simți cât mai confortabil. Cu această nouă gamă avem parte de un absorbant bun cu pielea noastră, dar și cu mediul înconjurător. Știai că ambalajul este realizat în proporție de peste 80% din trestie de zahăr și este 100% reciclabil?

*

În zilele speciale nu ne împiedică nimic să ne bucurăm din plin de activitățile preferate: putem duce la bun sfârșit antrenamentul la sală, putem dansa, putem să ne ocupăm de treburile casnice, absolut orice!  Mai mult, putem purta rochiile preferate, chiar și pe cele albe, simțindu-ne mai bine ca niciodată.

Noile absorbante au un strat superior din bumbac 100% hipoalergenic.  Acestea nu sunt albite cu clor și nu conțin niciun fel de coloranți sau parfumuri.

Beneficiile principale Always Protecție de bumbac

 

Ai parte de confort și delicatețe Absorbantul se simte delicat pe piele datorită stratului superior din 100% bumbac hipoalergenic și nu conține coloranți sau parfumuri adăugate.

Nucleu absorbant  În centrul absorbantului se află particule din gel special concepute să blocheze rapid lichidul menstrual, iar tu te poți bucura de protecția Always cu care ești familiarizată.

Ambalaj reciclabil, dar feminine Ambalajul absorbantelor Always Protecție de bumbac este realizat în proporție de 80% din trestie de zahăr. 100% reciclabil, poate fi reciclat după folosire, pentru a menține procesul cât mai bun cu mediul înconjurător.

Material testat dermatologic Pielea noastră trebuie să aibă parte de toată grija Always. Astfel, toate absorbantele au primit cu brio acreditarea dermatologică Skin Health Alliance.

Bumbac din surse sustenabile Cerificarea Cotton atestă că bumbacul folosit pentru noile absorbante este obținut din surse sigure, sustenabile și prietenoase cu mediul.

*

Tu ai încercat noile absorbante Always? Te aștept și pe Instagram cu o mulțime de alte informații referitoare la această nouă gamă de absorbante. 

 

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*