Descoperă gama de produse Barnӓngen

Produsele Barnängen reprezintă amestecul optim dintre știință și natură, oferind o îngrijire echilibrată datorită formulei vegane cu până la 95% ingrediente de origine naturală.

Ingredientele de inspirație nordică Barnӓngen evocă frumoasele peisaje suedeze, lumina, mare, pădure, ce creează o adevărată oază pentru plante rare și variate, ierburi și ingrediente hrănitoare pe care suedezii le-au folosit cu încredere de secole.

*

Că urmare, fructele sălbatice nordice, precum murul pitic, dar și ingredientele simbolice, precum mesteacănul și florile de șoc, sunt infuzate în produsele de îngrijire a corpului Barnӓngen și îmbinate cu formule stiinţifice de îngrijire a pielii, precum ingredientul semnătura Cold Cream, o rețeta de înfrumusețare cunoscută pentru proprietățile sale de protejare a pielii împotriva iritarii și a uscării.

Ne bucurăm de un ritual complet de îngrijire și catifelare pentru pielea ta!

*

Revigorează-ți corpul cu crema de dus Oil Intense, cu Ulei de Trandafir Sălbatic și 7% crema protectoare Cold Creăm. Această este special concepută pentru pielea foarte uscată, pentru a o hidrata și catifela. Îți oferă îngrijire delicată, protejând echilibrul natural al pielii.

După dus, răsfață-te cu lotiunea de corp Oil Intense. Se absoarbe rapid și hrănește pielea foarte uscată pentru o hidratare de lungă durata, datorită formulei cu Ulei de Trandafir Sălbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream.

*

Încheie-ți ritualul de îngrijire cu balsamul de corp Oil Intense. Acest produs esențial de înfrumusețare conține Ulei de Trandafir Sălbatic și ingredientul Cold Creăm ce acționează că un scut în timp ce se absoarbe rapid în piele. Hraneşte în profunzime pielea uscată, combinând o textura ușoară cu o plăcere senzorială desăvârșită.

Iată produsele de îngrijire a corpului Barnängen, cea mai bună protecție a pielii cu ingrediente de inspirație nordică ce-ți evidențiază frumusețea autentică. Fondat în 1868, Barnängen este renumit pentru unul din ingredientele sale emblematice, Cold Cream, ce oferă pielii o protecție care te face să te simți exact așa cum trebuie. Îngrijire echilibrată pentru o piele frumos echilibrată.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*