Beauty

De ce aleg peria electrica Magic 2 in 1 ?

March 25, 2017

aIn urma cu aproximativ o luna de zile ajungea la mine cunoscuta perie de indreptat parul, iar in urma cu doua saptamani si-a facut aparitia minunata perie de indreptat parul  Magic 2 in 1.Pentru inceput, iti pot spune ca este o perie mai performanta, datorita faptului ca aceasta  genereaza ioni negativi cu efect anti-static, confera firului de par stralucire instanta si moliciune. Nu ma asteptam sa renunt la placa, insa iata ca prefer sa imi indrept parul cu ajutorul periei electrice de mai bine de  o luna de zile, ambele perii comandate de pe www.mylocker.ro

Am pregatit si un videoclip, pentru a va arata cat de rapid a fost indreptat parul  si cum am folosit peria. Pentru a il viziona –  CLICK AICIbc

Prin tehnologia moderna, peria distribuie caldura uniform pentru un rezultat remarcabil. Chiar daca baza periei atinge temperatura maxima, perii au o temperatura constanta mai redusa pentru e preveni arderea firului de par. Iata 5 pasi simpli pentru un par drept si stralucitor .

1.Se introduce cablul in priza, apoi se tine apasat butonul Deschide/Inchide. Cu ajutorul Butonului +/-  setam tempetatura dorita  si asteptam cateva secunde pentru a se incalzi.

Este important de stiut ca trebuie sa setam temperatura periei in functie de tipul de par pe care il avem, astfel:

210-230 grade pentru parul cu fir gros si foarte cret
180-210 grade pentru parul ondulat normal
170-200 grade pentru parul onduat fin.ee
2.Parul trebuie sa fie intotdeauna USCAT  si pieptanat in prealabil.
3.Luam o suvita mai subtire si pieptanam de la radacini spre varfuri. Pentru un efect mai bun pieptanam suvita si din exterior si din interior.
5.Cu o mana tinem parul si cu cealalta pieptanam  in miscari lente astfel incat parul sa atinga baza periei.

Intotdeauna, dupa folosire, apasam butonul “Inchide” si lasam peria sa se raceasca.dwwwww

Tin sa mentionez ca parul nu este ars dupa ce il indrept cu peria electrica. In plus, parul se indreapta in maxim 10 minute. Poti achizitiona sau citi mai multe informatii – AICI. Comanda se proceseaza in maxim 24h,  iar livrarea se va face in 1-3 zile.

Pe site este amintit ca puteti face retur pentru peria electrica in 14 zile, daca nu sunteti multumite de aceasta, insa va asigur ca nu va fi cazul.

Pagina Facebook : https://www.facebook.com/mylocker.ro/?fref=ts 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord