Uncategorized

Cum am purtat fusta midi ?

March 25, 2017

DSC_0020 modifiedFie ca vorbim despre fustele midi din piele, stofa sau denim, fie ca ne gandim deja la fusta midi plisata… este un must have sa avem un astfel de articol in garderoba.Fusta midi va desavarsi tinuta, atragand privirile celor din jur.

Daca te-ai gandit sa porti o fusta midi, trebuie sa echilibrezi look-ul.Astfel, daca ai volum in partea de jos, topul trebuie sa respecte liniile corpului.Eu am ales sa port aceasta fusta cu volum in partea de jos, purtand un top mulat.

Poti purta pantofi cu toc daca esti mignona sau cu o pereche de tenisi pentru a  relaxa intregul look, in cazul persoanelor inalte.Daca alegem sa accesorizam potrivit intreaga tinuta, putem purta fusta midi atat intr-o tinuta de zi, cat si intr-una de seara.

Fusta midi are principalul avantaj de a fi extrem de feminina si  se potriveste oricarei siluete, asa ca nu te teme a pornesti in cautarea fustei perfecte.Este prima mea fusta midi din dulap si nu credeam vreodata ca imi va fi atat de draga o fusta.Am ales sa port aceasta tinuta si in ziua in care am absolvit facultatea .

Puteti gasi si voi fustita aleasa de mine in aceasta tinuta –  CLICK HERE . Pe site sunt disponibile mai multe culori ale fustei, iar eu stau si ma gandesc care sa fie urmatoarea? Am nevoie de sfatul vostru, voua care va place?

Coletul a ajuns in aproximativ 3 saptamani, la posta din cartierul in care locuiesc, iar toate produsele sunt in realitate exact ca in pozele de pe site.Spor la shopping si saptamana frumoasa !

Iti pot spune doar ca fusta aleasa de mine costa mai putin de … 30 de lei.Nu ma crezi ? Clici AICI

DSC_0014 modifiedDSC_0024 modifiedDSC_0008 modifiedDSC_0009 modifiedDSC_0003 modifiedTu ai deja în garderobă fuste  midi? Cum le asortezi?

http://www.dresslink.com/item-p-29108.html?utm_source=blog&utm_medium=cpc&utm_campaign=lendy-dl407

Am 3 coduri promotionale pentru voi :

lendy15 == $1 off for purchase $15
lendy19 == $2 off for purchase $19
lendy29 == $3 off for purchase $29
Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord