Cum am purtat cardiganul maxi ?

1Sambata trecuta am petrecut cateva ore bune in Herastrau. Am adunat zeci de frunze ruginii, fiind sigura ca vor deveni un decor minunat pentru ultimele  produse cosmetice primite. Am cutreierat la pas stradutele inguste ale parcului, in timp ce fruzele cadeau din copaci in stanga si in dreapta mea. Iubesc anotimpul asta si crede-ma ca fiecare parte din  herastrau s-a transformat intr-un tablou ce nu poate fi descris in cuvinte..E minunat parcul toamna !

E aproape ora 9 dimineata, un ceai fierbinte de fructe de padure ma asteapta pe noptiera, iar eu deschid laptop=ul cu ochii aproape inchisi.Verific ultimele mail-uri, raspund la prima parte dintre acestea. Pasii ma poarta spre bucatarie pentru a pregati micul dejun . Miroase a mandarine…E una dintre diminetile in care e  vremea atat de mohorata,  incat mi-as dori sa schimb toate activitatile  pentru aceasta zi si as prefera sa stau toata ziua in casa, insa trebuie sa pornim la drum. O noua saptamana, un nou program si acelasi oras aglomerat ne asteapta.

2

63

Am pregatit astazi o noua tinuta, ce are ca principal articol cardiganul lung, gri, gasit in H&M  in urma cu cateva luni bune. O esarfa maxi in aceeasi culoare, iar restul articolelor in negru au completat tinuta de astazi. Am profitat de ocazie si am purtat bretonul din par natural de la Divisima. Va voi povesti mai multe despre el, intr-un clip nou, in curand. Pana atunci, ma opresc aici din povestit.

Saptamana frumoasa !

754

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*