Crema Calmanta Dr Hart

Produsele Dr Hart se remarcă printr-o calitate premium a ingredientelor folosite, la un preț accesibil, având formule și gramaje optime. Puteți găsi produsul despre care vorbim astăzi, cât și întreaga gamă de produse în farmacii.

Crema calmantă de la  Dr Hart este un produs destinat aplicării în zonele articulare ți musculare. Are rol antiinflamator și calmant, datorită ingredientelor sale active. Recent am primit această cremă și am de gând să împărtășesc câteva informații despre acest produs cu voi.

Crema calmantă de la Dr Hart este un produs destinat aplicării pe zonele de piele afectate, mai ales în zonele articulare și musculare. Datorită combinației de Condroitin sulfat, Glucozamină și MSM, produsul pătrunde rapid în piele, având efecte benefice asupra inflamațiilor.

Cum utilizăm Crema calmanta Dr Hart

Este recomandat să aplicăm o cantitate sufiecientă de crema calmantă pe zona de piele afectată și masăm ușor. Repetăm aplicarea produsului de 3-4 ori pe zi, până când inflamația dispare. Produsul poate fi utilizat de către adulți și de către copiii cu vârsta de peste trei ani.

Este recomandat ca produsul să fie depozitat în locuri ferite de căldură, umiditate și lumină excesivă.

Ingredientele cremei calmante Dr Hart

Iată ingredientele produsului despre care vorbim astăzi: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate se, glycerin, alcohol, glucosamine sulfate, chondroitn sulfate, dimethyl sulfone(msm), imidazolidinyl urea, menthol, camphor, carbomer, methylparabelen, rosmarinus, officinalis oil; limonene, linalool

Precauții

Se recomandă ca produsul să nu fie lăsat la îndemâna copiilor. Totodată este indicat să se evite folosirea produsului în cazul hipersensibilității la oricare dintre ingredientele mai sus menționate.

Produsul este eficient în reducerea disconfortului produs de inflamațiile locale și diminuarea edemelor care apar la nivelul pielii. Condroitin sulfatul și glucozamina fac parte integrată din compoziția cartilajelor.  Au funcții antistatice și de condiționare a pielii. MSM-ul conține o mare cantitate de sulf. Are efect antiinflamator și calmant, contribuind totodată la creșterea afluxului sanguin pe zonele de piele pe care se aplică. Prin sinergia ingredientelor sale acrive, crema calmanta Dr Hart are rol calmant și antiinflamator. Mentolul și camforului dau o senzație plăcută de răcorire.

Deocamdată nu am avut nicio problemă care să necesite utilizarea produsului.  În cazul în care suferiți  de probleme în zonele musculare sau articulare, este bine să știți că acest produs promite să calmeze zonele cu probleme. Sunt curioasă să știu dacă ați încercat acest produs care este părerea voastră. În plus, dacă vreți să aflați informații suplimentare despre celelalte produse din portofoliul Dr Hart, pe site-ul lor găsiți o mulțime de produse și informații despre fiecare în parte.

   

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*