Covalact Bio – lactate proaspete si gustoase, produse din lapte ecologic

BuzzStore m-a invitat sa ma bucur de gustul autentic de la tara al produselor Covalact de Tara BIO, produse din lapte ecologic de calitate superioara obtinut de la vacutele crescute in ferme ecologice, hranite in aer liber, pe pasuni curate si cu furaje de cea mai buna calitate.

Am testat 7 produse lactate BIO hranitoare de la Covalact de Tara.

*

#BIO Branzica de casa Covalact de Tara: produsa din ingrediente 100% naturale. BIO Branzica de Casa de la Covalact de Tara este un amestec de bulgarasi de branza proaspata de vaci ecologica si smantana ecologica dulce ca laptele. Produsul se adreseaza în primul rand copiilor pentru asigurarea alimentatiei sanatoase în perioada de crestere, dar si persoanelor adulte preocupate de o dieta sanatoasa.

*

#BIO Iaurt Covalact de Tara are 3,8% grasime, este produs din lapte de vaca ecologic.

#BIO Lactate Traditionale de Baut(#Sana BIO, #Chefir BIO): sunt produse certificate ecologic, obtinute din lapte de vaca integral, provenit din productie ecologica. Produsele se adreseaza persoanelor adulte preocupate de o dieta echilibrata dar si copiilor..

#Telemea de vaca Bio 350g: produsul este facut integral din lapte ecologic si maturat 45 de zile. Acest timp  este propice pentru a capata o textura cremoasa si o aroma desavarsita. Rezultatul? O telemea de o calitate superioara, cu gust autentic “ca la tara”.

*

#Lapte BIO 3,7% grasime 1L: provine de la producatori certificati ecologic. Lansarea acestui produs completeaza gama de produse ecologice din portofoliul Covalact de Tara.

#Unt BIO: este un produs 100% natural, ecologic, facut din smantana dulce, fiind cel mai gras si mai satios dintre produsele lactate.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*