Combinatia dintre rochia subtire si puloverul gros

coverE luni dimineata, putin trecut de ora 9:00. Am o cafea fierbinte in stanga mea, perfecta pentru o dimineata agitata ca cea de astazi. Bagajul facut in graba, aruncate cateva articole din material subtire in el, avand impresia ca as pacali in vreun fel temperaturile de afara .

In bord imi e indicata temperatura de 3 grade celsius, moment in care ma intreb de ce am lasat acasa puloverele pufoase, calduroase, perfecte pentru aceasta perioada? De multe ori mi se intampla sa ma incapatanez si sa iau cu mine anumite articole total nepotrivite pentru sezonul in care ne aflam, insa ajung sa tremur in fiecare zi. Iti dai seama ca imi spun mereu in gand ca imi voi aduce in Bucuresti toate articolele pentru sezonul rece, insa lucrul asta nu s-a intamplat nici pana astazi..si suntem la jumatatea lui Noiembrie.pul-rochie

pul-rochie-3

Astazi iti povestesc despre felul in care am combinat doua articole total diferite, o combinatie ce nu credeam ca o voi purta . Am avut nevoie de un pulover pufos, insa mic ca dimensiune ( nici voba de un pulover oversized) si o rochie dintr-un material subtire. Astfel, am creat o tinuta cat de cat calduroasa pentru temperatura scazuta de afara, avand in vedere ca, la o prima vedere, as zice ca am purtat un pulover si o fusta, insa nici vorba de aceste doua articole.

Astfel, pot purta in continuare rochiile subtiri ce le-am imbracat in sezonul cald, fara sa achizitionez alte rochii potrivite pentru sezonul rece.Alaturi de o pereche de cizme peste genunchi, tinuta a fost completa. Sper ca ti-a placut felul in care am combinat cele doua articole si astept cu mare drag comentariile voastre.Ati combinat pana acum doua articole total diferite?

Saptamana frumoasa !

pul-rochie-2pul-rochie-5pul-rochie-4

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*