Descoperă gama Coconut Milk de la Herbal Essences

 

Îngrijirea părului este un subiect de interes pentru cele mai multe dintre noi. Acordăm atenție îngrijirii podoabei capilare prin alegerea produselor potrivite pentru tipul nostru de păr și nevoilor acestuia. Părul meu este deteriorat și, având în vedere că este ondulat, are tendința de a se încurca destul de ușor. Tocmai de aceea, aleg întotdeauna produsele care îl ajută să fie hidratat, mătăsos și catifelat la atingere. Laptele de cocos este unul dintre ingredientele mele preferate. Aroma sa mă duce cu gândul de fiecare dată la zilele însorite, liniștite, iar proprietățile lui hidratante mă fac să îl pun pe primul loc în topul alegerilor când vine vorba despre îngrijirea corpului sau a părului.

Coconut Milk de la Herbal Essences

Laptele de cocos are proprietăți hidratante pentru firul de păr. Tu alegi produse în compoziția cărora se află acesta?

Cu ajutorul gamei Coconut Milk de la Herbal Essences redescoperim natura în părul nostru. În colaborare cu Royal Botanic Gardens, KEW, o autoritate globală a plantelor, se promovează folosirea ierburilor adevărate.

  • Produsele conțin 0% parafina, pigmenți
  • 90% din ingrediente sunt de origine naturală
  • PH echilibrat, sigur pentru părul vopsit.

*

Pentru a te bucura de rezultatele optime dorite, îți recomand să alegi întreaga gamă de produse. Iată ce produse dedicate îngrijirii părului conțin gama Coconut Milk conține:

Șamponul conține un antioxidant active care ajută părul să fie purificat și protejat. Are o consistență atât de catifelată. Nu ai nevoie de mult produs pentru a-și curate părul. Am observant că o cantitate mică face față părului meu des și lung. Face multă, multă spumă, ceea ce îmi place!

Balsamul pentru păr ajută la purificarea și protecția părului. Ai nevoie de o cantitate mică de produs aplicat pe părul umed. După ce îl las să acționeze mă bucur din plin de un păr atât de fin la atingere.

Masca de păr are o consistență fină și miroase incredibil, la fel ca toate celelalte produse din această gamă. Aplici o cantitate mică pe părul umed, lași să acționeze 3 minute și  clătești. Miroase incredibil de bine, la fel ca toate celelelate produse din această gamă.

Ulei pentru păr cu cocos și aloe: Îmblânzește și hidratează părul uscat. Nu conține siliconi și coloranți.  Poate fi folosit atât pe părul umed, cât și pe cel uscat. Trebuie doar să agiți bine înainte și să aplici pe zonele unde ai nevoie de un plus de hidratare.

*

Încă de la prima utilizare am observat că părul meu este mătăsos, atât de mătăsos cum parcă nu a fost niciodată ca acum. Cât despre miros, rămâne în părul meu chiar și după ce am ieșit din baie. Tu ai încercat produsele Herbal Essences? În funcție de nevoia părului tău, alege gama care ți se potrivește și bucură-te din plin de beneficiile oferite.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*