Looks

Cizmele in nisipiu deschis de la BonPrix

April 14, 2017

O cafea fierbinte cu mult lapte si o agenda ce imi arata ca va urma o perioada tare incarcata. Am revenit astazi cu o noua tinuta, insa de aceasta data ne axam mai mult pe perechea de incaltaminte gasita de mine in urma cu doua saptamani. Iti pot spune pentru inceput ca este atat de comoda, dar si gasita la un pret mic. Am ales o pereche de cizmulite joase, pentru a le purta in momentul in care am in plan lungi plimbari.

Nu stiu daca am uitat sa setez alarma sau pur si simplu am anulat-o fara sa imi dau seama, insa era aproape ora 11 jumatate cand cautam in stanga si in dreapta mea produsele de make-up, iar eu la ora 11 trebuia deja sa fiu plecata spre locatie. Nu voiam sa imi inchipui la ce ora ajungeam in locul stabilit daca nu ma gandisem deja la tinuta aleasa.

Stiam sigur ca voi imbraca pentru prima data o rochie anul acesta si eram sper convinsa ca aceasta se va potrivi de minune cu noua mea pereche de cizmulite. Va povesteam saptamana trecuta ca a sosit un nou colet ce continea comanda plasata pe BonPrix. Am ales si perchea  purtata in aceasta tinuta. In momentul in care am vazut-o pe site mi-am dat seama ca este o pereche ce poate fi purtata in zilele putin mai racoroase de primavara, insa sunt sper convinsa ca se vor potrivi si in zilele mai insorite de toamna.

Iti pot spune ca pe site perechea purtata de mine se gaseste si in nuanta bleumarin, insa eu am ales o nuanta de nisipiu deschis.Perechea a costat doar 65 lei, iar daca nu ma crezi o poti gasi AICI.  O rochie neagra simpla si o geanca de blugi au completat tinuta purtata de mine, una lejera perfecta pentru o lunga plimbare in parc.

In cazul in care nu ati vazut inca ce alte produse am primit, va invit sa urmariti clipul in care v-am aratat fiecare produs in parte – Click Aici 

 

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord