Răsfață-ți simțurile cu ceaiurile CUPPER

Răsfață-ți simțurile cu ceaiurile CUPPER din Dorset, Anglia – Naturale, BIO și delicioase!

Te resimți după o zi solicitantă?  Ai nevoie de un plus de energie dimineață devreme sau de un digestiv după o masă copioasă? Încearcă o ceașcă de CUPPER, marca de ceai BIO din Dorset, Anglia, fără coloranți și conservanți.  Regăsește în nouă campanie de testare cele mai noi arome din gama, ce te înviorează sau te relaxează, te ajută să îți detoxifici organismul și îți păstrează starea de bine. Infuziile de plante BIO CUPPER nu au teină și sunt realizate cu grijă (cine îi întrece pe englezi în consumul de ceai?), din ingrediente de cea mai bună calitate. Pliculețele ambalate individual protejează calitatea inaltă a ingredientelor și susține caracterul premium al ceaiului.

*

CUPPER nu conține coloranți, conservanți sau organisme modificate genetic. Mixurile de plante din fiecare cutie sunt unice, alese cu grijă, folosind expertiză specialiștilor în tradiția britanică a ceaiului. Fiecare tip de ceai CUPPER este o explozie de arome pentru toate gusturile și preferințele: condimentat, fructat, vanilat, energizant sau liniștitor. Pentru savoarea și aromele lui delicioase, CUPPER a obținut de la consumatori titlul Great Taste Award 2018, 2019 și 2020! Ceaiurile  pot fi achiziționate AICI

*

 1. ZEN BALANCE – ECHILIBRU ZEN (20×1,75g) – Un amestec savuros de plante, echilibrat, cu note citrice și mentolate. Este perfect pentru un moment bun de pace interioară. Acordă-ți timp pentru a-ți regăsi pacea interioară! Ingrediente: lemongrass 35%, urzică , frunze de eucalipt 20%, măceșe, frunze de ginkgo biloba 3%.

cupper
cupper

2.  PURIFY ME  – DETOXIFIERE (20×1,90g) – Un mix benefic de plante tradițional recunoscute pentru proprietățile detoxifiante, ideal pentru pauze scurte și pentru a te bucura de mai multă vitalitate. Acordă-ți timp pentru a-ți trezi strălucirea interioară! Ingrediente: fenicul 40%, flori de soc 18%, urzică, rozmarin 10%, rădăcină de lemn dulce, hibiscus alb, coajă de portocală, rădăcină de păpădie.

*Ingrediente provenite din agricultura ecologică certificată NON-UE.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*