Beauty

Ce conține kit-ul primit în cadrul Școlii de Beauty Vlogging by L`Oreal

October 31, 2018

*

După cum bine știți, sunt una dintre cele 40 de cursante ale Școlii de Beauty Vlogging by L`Oreal România. În cadrul acestei școli, există 6 cursuri săptămânale. 5 dintre aceste cursuri includ și teme din domeniul beauty. Pentru a realiza fiecare temă în parte, echipa L`Oreal România a trimis fiecărei cursante un kit cu produse ale brandului.

*

Acest kit a ajuns și la mine și astăzi mi-am propus să împărtășesc cu voi conținutul acestuia. Multe dintre produsele primite nu au fost încă testate de mine până în acest moment, motiv pentru care sunt și mai încântată.

*

A spus cineva colorare temporară? Produsul se aplică pe părul uscat, pentru ca mai apoi să se aștepte 15-20 minute. Următorul pas este acela de a îndepărta produsul cu apă. Doar la următoarele spălări se poate folosi șampon. Nuanța primită este #BurgundyHair.

Colorista  Hair Makeup – Machiaj pentru părul tău. Gelul colorant pentru păr promite culoare rezistentă până la prima spălare. Formula delicată oferă culoare instant. Se recomandă aplicarea produsului pe șuvițe, nu pe întreg părul. Aplicarea durează între 10 și 20 de minute, în funcție de lungimea părului. Nuanța primită este #PlumHair.

*

Sunt sigură că ați auzit de acest produs, deoarece în social media s-a tot vorbit despre el în ultima perioadă. Gelul-Booster cu efect de fortifiere și reumplere conține 89% apă termală mineralizată și acid hialuronic. Produsul poate fi folosit indiferent de tipul de ten pe care îl aveți.

Kit-ul include și cele trei măști pe care abia aștept să le testez.

-Prima mască este cea purifiantă pentru matifierea tenului. Au fost selectate trei argile pure și extractul de eucalipt pentru a obține o mască-cremă care purifică în profunzime și matifiază tenul, fără să-l usuce;

-Masca Pure Clay exfoliantă pentru netezirea tenului. Au fost selectate trei argile pure și extractul de algă roșie pentru a obține o mască gomaj care exfoliază tenul și uniformizează porii fără să usuce, redând strălucirea tenului.

-Nu în ultimul rând, masca Pure  Clay revitalizantă pentru iluminarea tenului. Pe lângă trei argile pure, a fost selectat și extractul de cărbune pentru a obține o mască-cremă care acționează ca un magnet și curăță murdăria și excesul de sebum, iluminând tenul, fără să-l usuce.

3 în 1 Gel+Exfoliant+Mască cu cărbune anti-puncte negre. Datorită formulei inovative, produsul poate fi folosit pentru curățare, exfoliere sau ca mască pentru a reduce în mod vizibil punctele negre. Desigur, ajută în prevenirea reapariției punctelor negre.

Apa micelară Ultra cu apă termală de la La Roche-Posay este unul dintre produsele mele preferate din ultima vreme în ceea ce privește demachierea tenului. Produsul nu conține parabeni, săpun sau coloranți.

Șampon-cremă 3în1 Color Vivre pentru păr colorat oferă o curățare delicată, fără să facă spumă. Descurcă ușor, datorită texturii de balsam. Protejează culoarea. Ambalajul produsului este unul practic și cu siguranță aplicarea va fi mult mai ușoară.

După cum puteți observa în poza inserată mai sus, kit-ul conține și trei palete, precum:

-Master Blush color & highlighting kit conține trei nuanțe de farduri de obraz cu pigmenți ultra-saturați pentru culori vibrante și un iluminator universal care va asigura un efect proaspăt tenului;

-Master Camo color correcting kit care ne va ajuta să corectăm culoarea tenului;

-The city kits eye & cheek palette este o paletă multifuncțională pentru ochi și pomeți.

Iată care sunt cele trei produse de la Kiehl`s:

-Midnight recovery concentrate;

-Tratament cremă pentru ochi cu avocado;

-Cremă facială.

În poza mai sus inserată sunt cele cinci produse de la Lancome. Sunt primele produse pe care le testez de la acest brand:

-Mascara Hypnose în nuanța 01 Noir Hypnotic;

-Mascara pentru sprâncene în nuanța 02;

-Luciu de buze în nuanța 515;

-Creion pentru buze în nuanța 369;

-4 în 1 Eyeliner cremă.

Concealer-ul de la Maybelline New York în nuanța 00 Ivory este probabil unul dintre produsele pe care sunt atât de nerăbdătoare să îl testez. Mi se pare interesant modul prin care se aplică produsul și sunt curioasă să descopăr textura și gradul de acoperire.

Superstay Matte Ink este rujul lichid mat într-o culoare intensă și interesantă, perfectă pentru această toamnă. Nuanța rujului este 40- Believer.

Probabil că mascara de la L`Oreal este cea mai interesantă dintre toate testate sau văzute până în acest moment. Voi scrie mai multe informații despre acest rimel, după ce îl voi testa.

  În poza de mai sus se regăsesc ultimele patru produse de pe lista de astăzi:

-Brow Plumper- Mascara pentru sprâncene;

-Master drama lightliner- Creion mecanic dermatograf în nuanța 35;

-HyperPreciseAllDay de la Maybelline NewYork în nuanța parrot blue;

-Tattoo Signature de la L`Oreal- Eyeliner în nuanța extra black.

Acestea au fost produsele primite pentru a realiza cele cinci teme din cadrul Școlii de Beauty Vlogging. Cu siguranța, după ce le voi testa, vă voi oferi mai multe informații despre fiecare produs în parte. În plus, am mare nevoie de susținerea voastră în această competiție. Mă puteți vota  AICI.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord