Looks

Ce am ales din magazinul TopShop TopMan? Bucuresti Mall Vitan

June 4, 2019

 

Indiferent ce stil ai aborda, acum ai ocazia să-l perfecționezi. Cum? Simplu! Noul magazin TopShop TopMan, deschis de curând în București Mall Vitan, ne contectează cu tot ce înseamnă avangarda în materie de fashion, stil și cultură. Peste 300 de noi modele must have, din colecții mainline și cele de accesorii sunt lansate săptămânal.

*

 

Un preview al colecțiilor dezvăluie salopete din denim, rochii tricotate din jerseu sau de tip cămașă cu imprimeu, pantaloni lejeri cu animal-print, jachete, botine și sandale, curele cu catarama supradimensionată sau cu detalii auri.

Pentru bărbați vor fi disponibile, printre altele, jachete bomber, tricouri și pantaloni în dungi alb-bleumarin, bluze cu modele geometrice, pantaloni sport cu bandă laterală sau stretch slim sau spray fit jeans.

*

Prima vizită în magazinul Topshop Topman a fost una plăcută. Consilierii din magazin mi-au răspuns la întrebările pe care le-am avut cu privire la piesele vestimentare pe care urma să le achiziționez. Nu am observat în niciun alt magazin piese asemănătoare. Am remarcat, încă de la prima piese aleasă de la raft materialul din care este confecționată. Un alt lucru pe care nu l-am mai întâlnit până acum a fost dat de faptul că putem primi consiliere gratuită pentru a ne achiziționa articolele potrivitem care ne pun în valoare stilul și individualitatea.

*

Am ales o pereche de blugi care scot în evidență talia. Materialul din care sunt confecționați este unul de calitate. Ținuta a fost completată de un tricou simplu, într-o nuanță de roz deschis. Este ținuta pe care o pot purta la birou, cumpărături sau în parc. Ce părere aveți?

*

Pe lista de cumpărături se mai găsește și o rochie maxi, într-un alb imaculat. Ați vizitat până acum magazinul Topshop Topman? Dacă aveți drum prin București Mall Vitan, vă recomand să intrați și în acest magazin. Veți descoperi o mulțime de articole interesante. Va fi imposibil să nu vă alegeți ceva!

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord