Looks

Ce pereche am ales din showroom-ul Botta?

July 22, 2019

Știu că multe persoane consideră că o ținută este cu adevărat reușită doar în momentul în care piesele alese se potrivesc de minune. Însă, trebuie să adaug că perechea de pantofi aleasă poate schimba radical ceea ce purtăm.

A fost a doua oară când am vizitat ShowRoom-ul Botta. Îmi amintesc și acum că anul trecut descopeream pentru prima dată diversitatea modelelor atât pentru femei, cât și pentru bărbați. La fel ca și data trecută, am ales o pereche de pantofi fără toc, pentru a fi sigură că îi pot purta oriunde voi călători. Primul pas a fost dat de alegerea modelului și crede-mă că a fost atât de dificil. Perechea de sandale din dreapta mea părea perfectă pentru zilele în care voi purta ținute elegante, în timp cea din față era perechea potrivită pentru ținutele casual. Partea cea mai bună în ceea ce privește alegerea este că tu decizi care este culoarea sau imprimeul pe care perechea ta de încălțăminte o va avea. Sună bine, nu?

*

Datorită temperaturilor călduroase și a sezonului în care ne aflăm, nu puteam alege o altă nuanță, în afară de acest roz plăcut. Am ales să completez două ținute cu acești pantofi sport, pentru a vă arăta și vouă cât de ușor poate fi integrată. În prima ținută, am ales să port o rochie cu imprimeu floral și un tricou simplu. Deși nuanța pantofilor sport nu este aceeași ca cea a fustei, fac echipă bună împreună. Pentru cea de-a doua ținută, am ales o pereche de blugi și un tricou simplu, într-un roz asemănător.

Sunt curioasă să aflu care este părerea voastră. Ați alege această pereche de încălțăminte?

*

Iar acum, am o veste bună pentru voi! Dacă ajungeți în showroom-ul Botta beneficiate de discount de până la 50 de lei față de prețul de pe site. În plus, puteți descoperi reduceri-surpriză la colecțiile trecute, puteți proba cele mai frumoase și populare modele din catalog. Mai mult, vă puteți personaliza gratuit perechea favorite.

Începând cu data de 29 iulie, găsești Showroom-ul Botta pe Str. Fabrica de Chibrituri nr. 13-15, București

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord