Looks

Cand rochia perfecta se afla doar la un click distanta

September 18, 2018

  

Ți s-a întâmplat vreodată să vezi pentru prima dată o rochie pe un anumit site și să te imaginezi imediat purtând-o? În plus, să știi exact locul potrivit unde urmează să o porți și care sunt accesoriile potrivite ei? Sunt sigură că acest lucru s-a întâmplat de cel puțin o dată. Nu mai adaug momentele în care îți rămâne gândul la acea rochie zile în șir sau bucuria pe care o simți în momentul în care o adaugi în coș.

Te întreb toate aceste lucruri, pentru că eu, în momentul în care am văzut această rochie pe www.wildfashion.ro, am știut imediat că o pot purta atât la un eveniment, seara, cât și pe timpul zilei, la o plimbare. Este genul acela de rochie pe care o poți alege indiferent de locul unde urmează să mergi. Bucuria cea mai mare a fost în momentul în care am deschis coletul.

Știu că în momentul în care vă gândiți la magazinele online aveți două semne de întrebare. Fie vă temeți că nu veți alege mărimea potrivită, fie că modelul nu va arata la fel ca cel vizualizat pe respectivul site. Prima comandă pe acest site m-a convins să revin de fiecare dată când sunt în căutarea unui nou articol pentru ținutele de zi sau de seara. Rochia arată la fel ca modelul ales de pe site, lucru pe care îl puteți observa și voi. Puteți compara acest lucru, deoarece aici  găsiți modelul disponibil pe site. În ceea ce privește mărimea, atâta vreme cât analizați informațiile din tabelul de mărimi, nu aveți de ce să vă faceți griji.

Desigur, aș fi putut purta o pereche de pantofi stiletto, pentru că sunt sigură că se potrivesc de minune. Însă, am preferat să port o pereche de cizme joase. Sunt atât de plăcute plimbările în această perioadă mai răcoroasă, nu e așa? Este alegerea perfectă  în zilele călduroase, datorită lungimii. Accesorizată cu o jachetă din piele și o pereche de cizme peste genunchi, formează ținuta perfectă pentru zilele răcoroase.

*

În sezonul rece, îmi place să port combinația alb-negru. Care sunt nuanțele pe care le porți în sezonul rece? Această rochie, prin imprimeul în carouri se potrivește atât de bine. Mânecile sunt scurte, până la jumătatea mâinilor. Croiul, după cum puteți observa, este unul lejer, evazat. Talia este evidențiată cu ajutorul unui cordon. Rochia este confecționată dintr-un material fin la atingere, iar partea cea mai bună este că nu se șifonează.

Temperaturile scăzute își vor face simțită prezent în perioada următoare, însă acest lucru nu trebuie să ne oprească din a purta rochiile preferate. Rochia despre care vă vorbesc astăzi poate fi purtată în atât de multe feluri, sunt gata să o accesorizez pe măsură. Pe lângă accesorizare, sunt pregătită să mă bucur de toamnă alături de acest articol.

La final, vă spun că această rochie costă doar 89lei. Fiind atât de versatilă, nu trebuie să lipsească din dulapul nostu. Nu îmi rămâne decât să vă urez cumpărături plăcute. Ce părere aveți despre rochia aleasă?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord