Looks

Cămașa lungă oversize – Bonprix

April 3, 2018

Dimineți în care razele soarelui îți șoptesc “Bună dimineața”, iar micul dejun este deja pregătit. Cam așa arată această dimineață de marți, începută cu un zâmbet larg pe față.  Articolele groase tocmai ce au fost mutate, iar articolele subțiri și-au făcut apariția în dulap. Așteptam de multă vreme să fac această schimbare, iar acum zâmbesc doar gândindu-mă la zilele însorite de primăvară. Cafeaua cu spumă de lapte este pregătită în dreapta mea, iar în stânga coletul ce conține comanda plasată pe  bonprix.eu așteaptă să fie deschis. Mi-am ales doar articole perfecte pentru zilele însorite. Sunt foarte fericită că acestea se potrivesc de minune cu temperaturile de astăzi. În plus, mărimile alese se potrivesc atât de bine, iar între prezentarea articolului de pe site și cămașa primită nu există nicio diferență.

Când a fost ultima dată când ai plasat o comandă online? De cele mai multe ori aleg să comand articolele preferate online. Astfel, salvez  timp și mai ales profit de cele mai multe reduceri. Asta s-a întâmplat în urmă cu o săptămână și jumătate, iar acum mă bucur de cele mai potrivite cămăși pentru perioada următoare.

Cămaşa lungă oversize este disponibilă în trei nuanțe și vă asigur că toate vor fi pe placul vostru. Mi-a fost extrem de dificil să aleg o singură nuanță  în momentul în care am observat articolul pe site. Fie că preferați nuanța purtată de mine, fie că alegeți negru sau galben,  cămașa va fi potrivită în ținutele din această primăvară.  Am ales să o port cu o pereche de pantaloni din piele, o pereche de pantofi fără toc și am creat o ținută black and white.

Cămașă lungă oversize

Puteți găsi cămașa largă oversize purtată de mine aici.  Este disponibilă în zece mărimi și cu siguranță veți găsi și voi mărimea voastră potrivită, deoarece toate sunt disponibile în acest moment pe site. Materialul este unul foarte bun,  se calcă rapid.

Ați comandat până acum vreun articol de pe www.bonprix.eu? Ce părere aveți despre această cămaşa lungă oversize? Sunt tare curioasă să aflu părerea voastră.

Facebook Comments

Only registered users can comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord