Looks

OOTD – Cum am purtat cămașa în dungi? www.bonprix.eu

April 21, 2018

 

Multe dintre piesele pe care le vedem în magazine ni se par de cele mai multe ori banale. Considerăm că le cunoaștem atât de bine, iar în unele momente nu le acordăm nicio șansă. De cele mai multe ori, în momentul în care aleg să comand online o anumită piesă, mă gândesc în primul rând la combinațiile pe care le pot crea cu ajutorul acesteia.

După cum bine știți ultima comandă plasată pe www.bonprix.eu a conținut mai multe cămăși. Aceasta este perioada în care atenția mea este îndreptată mai multe spre aceste piese. Am ales un model  cu dungi clasice, galben-alb, iar pe site erau disponibile și combinațiile albastru-alb, roz-alb. Am ales o pereche simplă de pantaloni și o pereche de teniși în aceleași nuanțe ca ale cămășii.  Astfel, am purtat o ținută potrivită pentru o zi călduroasă de primăvară.

Cum putem purta cămașa în dungi?

Cămașa în dungi poate fi purtată alături de o altă piesă în dungi. Nu te gândi că este obligatoriu să porți aceleași dungi. Din contra! Poți opta pentru nuanțe mai închise în partea de sus și nuanțe mai deschise în partea din jos.

O cămasă în dungi alături de o fusta de blugi sau neagră este combinația ideală, fie că ești la birou sau ai de gând să faci cumpărăturile pentru următoarea ta vacanță. Poți completa ținuta cu accesorii minimaliste.

Și nu în ultimul rând, combinația dintre cămasa în dungi și pantalonii drepți sau chiar clopot. Combinația dintre cămașa  în dungi și blugii clasici reprezintă ținuta perfectă pentru mine. Tu cum ai purta o cămașa în dungi?  Sunt curioasă să aflu părerea ta.

Cămașa purtată astăzi de mine poate fi găsită în acest moment pe site și costa doar 29,90 lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Recent, am observat pe site părerile persoanelor care au achiziționat acest produs. Cu multe dintre aceste păreri nu sunt de acord, spre exemplu: cămașa nu este deloc transparentă, este confecționată dintr-un material subțire, dar nu foarte subțire.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord