Beauty

De sarbatori, alege cadourile NIVEA care aduc celor dragi zambetul pe buze

December 18, 2018

  

De sărbători, alege cadourile NIVEA care aduc zâmbetul pe buze

*

Această perioadă este preferata mea. Este momentul potrivit în care ne dorim să îi surprindem pe cei dragi nouă. Bradul este împodobit, iar fiecare colț din casă este atent decorat. Nu ne rămâne de făcut decât să alegem cadourile perfecte pentru oamenii dragi nouă. Suntem pe ultima sută de metri, motiv pentru care am pregătit câteva idei de cadouri. Sărbătorile de iarnă vin cu o atmosferă aparte, plină de emoții, revederi și zâmbete. Crăciunul nu este doar o perioadă sau un simplu început de sezon, este o stare de spirit. Este momentul perfect în care toți cei dragi se adună la o singură masă și trăiesc bucuria de a dărui.

Pentru că nimic nu se compară cu plăcerea de a primi un zâmbet din partea celor apropiați, NIVEA ne pune la dispoziție o colecție variată de cadouri, pentru tot atâtea momente de bucurie! Fiecare din cei dragi are un loc special în viața noastră: vă leagă amintiri, dorințe împărtășite, momente unice trăite împreună. Și pe fiecare dintre ei știm ce îi face să zâmbească. Indiferent de vârstă, preferințe sau obiceiuri, în noua colecție de cadouri NIVEA vei găsi, cu siguranță, combinația potrivită pentru fiecare. Poți alege dintre 21 de pachete-cadou pentru femei și 15 pentru bărbați, ce cuprind produse NIVEA pentru îngrijirea feței, corpului și părului, concepute pentru toate tipurile de piele.

Alege cadoul potrivit și arată fiecăruia grija pe care i-o porți!

*

GEANTA NIVEA Q10 EXPERT CARE: Acest set atent împachetat conține cremă de zi anti-rid NIVEA Q10 plus, cremă de mâini anti-rid NIVEA Q10 plus 75ml și apă micelară NIVEA pentru ten sensibil 100ml.  Prețul recomandat este de 54.58 Ron 

Am această cremă de mâini și vă pot spune doar că hidratează foarte bine mâinile, iar mirosul este unul subtil. Cât despre apa micelară, îndepărtează cu ușurință machiajul. Cantitatea de 100ml este potrivită pentru călătorii, mai ales că ne aflăm în perioada în care avem planificate mici vacanțe cei mai mulți dintre noi.

*

GEANTA NIVEA FRESH SENSATION: Pachetul conține gel de duș NIVEA Hawaii Flower & Oil 250ml, deodorant roll-on NIVEA Dry Fresh 50ml și lapte de corp NIVEA Smooth Sensation 250ml.  Prețul recomandat: 41.39 RON. 

Deodorantul este unul eficient. Am folosit acest deodorant în urmă cu aproximativ o lună de zile și vă pot spune că este eficient, indiferent de activitățile zilnice pe care le avem.

*

GEANTA NIVEA MEN SENSITIVE PREMIUM: Pachetul conține gel de ras NIVEA MEN Sensitive 200ml, after shave balsam NIVEA MEN Sensitive 100ml,  șampon NIVEA MEN DEEP 250ml și deo spray NIVEA MEN Invisible Black & White Original 150ml. Prețul recomandat este de 70.11 Ron

 

GEANTA NIVEA MEN DEEP RECHARGE: Pachetul conține gel de duș NIVEA MEN DEEP 250ml, șampon NIVEA MEN DEEP 250ml, deodorant spray NIVEA MEN DEEP 150ml și NIVEA MEN Creme 75ml. Prețul recomandat: 46.33 Ron

*

Colecția de cadouri NIVEA este disponibilă în toate hypermarketurile din țară. Găsiți o mulțime de idei interesante de cadouri. Sunt curioasă ce părere aveți despre aceste seturi cadou. Nu îmi rămâne de făcut decât să merg în cel mai apropiat hypermarket. Abia aștept să aleg seturile perfecte pentru cei dragi.

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovației și calității superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord