Boost de energie cu BienPlus Energy

Venirea primăverii ne aduce zâmbetul pe buze și ne bucură. După o perioadă friguroasă, ne bucurăm din nou de razele soarelui și frumusețea naturii. Nu-i așa că și  tu parcă realizezi cu mai mare drag fiecare activitate în parte?

*

Se întâmplă însă uneori să nu ne putem mobiliza să ducem la bun sfârșit ceea ce am început sau chiar nici nu începem. Sunt cazuri în care în mijlocul programului de lucru simțim că nu mai avem putere. Sunt situații când ne dorim să facem cât mai multe lucruri într-un timp cât mai scurt, însă simțim că nu avem suficientă energie.

BienPlus Energy

Pentru toate aceste situații, dar și pentru cea în care parcă nici cafeaua nu te ajută, BienPlus Energy îți oferă boost-ul de energie de care ai nevoie. Acesta este 100% natural. Conține un complex de doi aminoacizi, cafeină și 4 vitamine (vitamina B6, vitamina B12, vitamin. B3 și vitamina B5). Toate acestea susțin activitățile de zi cu zi prin reducerea oboselii și extenuării și creșterea capacității de concentrare.

Administrarea BienPlus Energy Stick este ușoară și rapidă: conținutul plicului se descarcă pe limbă și se lasă să se topească.

*

Avantaje

  • este un booster de energie fără zahăr
  • conține un complex de 2 aminoacizi, cafeină și 4 vitamine care susțin activitățile desfășurate din orice moment al zilei
  • formă plicului este practică, cu administrare ușoară și rapidă – direct pe limba
  • are gust plăcut

  • Bien Plus Energy Stick conține vitamina B6, vitamina B12, vitamina B3 și vitamina B5 care contribuie la reducerea oboselii și extenuării precum și la funcționarea optimă a sistemului nervos. De asemenea, vitamina B5 crește capacitatea de concentrare și susține performanță mentală. Se recomandă administrarea unui plic pe zi.
    Produsul este disponibil pe site-ul celor de la Fiterman și poate fi achiționat cu o reducere de 34% de aici- https://bit.ly/3ttJ2f1

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*