femmeluxe – Bluze cu maneci bufante

Așteptam cu nerăbdare să ajungă la mine coletul de la Femmeluxe. Mai mult, abia așteptam să vă arăt și vouă ce articole mi-am ales. După cum bine știți, bluzele cu mânecile bufante au revenit în tendințe. Pot fi incluse cu ușurință atunci când aveți de gând să purtați jeanși sau o fustă vaporoasă. Croiul cambrat al primelor doua articole va pune în evidență talia.

*

Așadar, astăzi vă voi arăta trei modele care mie mi-au plăcut foarte mult și sunt sigură că și voi le veți îndrăgi. Le veți putea integra în ținutele voastre cu ușurință. Abia aștept să-mi spuneți care dintre cele 3 bluze este preferata voastră!

*

Prima bluză cu mânecile bufante o văd potrivită pentru o ținută casual. Este prevăzută cu guler rotund, iar în partea de jos a mânecii are elastic. Ce părere aveți despre acest model? Într-o ținută all black, bulinele o vor face să iasă în evidență, iar întregul look va arăta tare bine. O puteți găsi și voi AICI


Așa cum v-am menționat la începutul acestui articol, nu am putut rezista și am adăugat încă o astfel de bluză în coșul de cumpături. De data aceasta mânecile nu au imprimeu. Este un model simplu, însă de efect având în vedere dimensiunea mânecilor. Puteți găsi articolul AICI
La final, ținând cont de același tip de mânecă bufantă, am ales o câmașă cu buline. Culoarea este una într-adevăr foarte frumoasă. Am de gând să o port atât cu jeanși, cât și cu o fustă într-o nuanță închisă. Materialul este unul transparent, astfel că adaug un maieu într-o culoare închisă, iar ținuta este gata! Puteți găsi cămașa AICI.

Care este articolul care vă place cel mai mult dintre cele trei de mai sus? Vă invit să citiți și articolul care conține prima comandă plasată. Nu îmi rămâne de făcut decât să îmi plasez o nouă comandă, de data aceasta am de gând să aleg câteva rochii perfecte pentru această vară.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*