Looks

Haina din blană artificială- Roz pudrat

January 10, 2018

Primul articol în nuanțe de roz

Țin minte și acum maleta într-o nuanță plăcută de roz pudrat. Alegeam de fiecare dată să o port alături de o fustă de blugi. Dacă temperaturile scăzute îmi stăteau în cale, alegeam perechea de blugi evazați. Au trecut câțiva ani buni de atunci. Acum îmi amintesc cu zâmbetul pe buze și țin minte totul atât de bine, mai ales că lucrurile se cam repetă. Am pregătit astăzi o nouă ținută pe care o port de fiecare dată, fie că sunt la birou, la cumpărături sau în excursie. O ținută comodă, a cărei piesă centrală este haina din blană artificială. În momentul în care am văzut-o, mi-am dat seama că trebuie să fie a mea. Este atât de călduroasă, iar nuanța îmi este dragă.

Articole în nuanțe de roz pudrat     

În ultima vreme tot mai multe articole în această nuanță și-au făcut apariția în dulap. Dacă îmi aduc bine aminte, nuanța a început să îmi facă cu ochiul în primavara anului 2017. Culorile pastelate începeau să fie tot mai prezente, iar rozul pudrat îmi plăcea încă de mică. Nu a trecut mult timp până am ales câteva articole, doar pentru ca erau în această nuanță superbă. Începând cu două cămăși și continuând cu un sacou, o pereche de ghete și un ghiozdan, rozul pudrat era atât de prezent în garderoba mea.

Iată-mă astăzi, purtând haina scurtă din blană artificială, disponibilă în cinci nuanțe foarte plăcute. Dacă vă face cu ochiul, o puteți achiziționa online de pe site-ul Bershka  sau din magazinele fizice. Nu, nu o să mă vedeți niciodată îmbrăcată din cap până în picioare în roz. Însă, vă pot garanta că o piesă în această nuanță va completa întotdeauna o ținută simplă, formată din nuanțe închise. Fie că vorbim de un accesoriu în păr, o geantă sau o cămașă în această nuanță, însă niciodată all pink. Geanta care a devenit preferata mea, căciula foarte călduroasă și pantalonii din imitație de piele au completat ținuta de astăzi.

Aștept cu nerabdare să ningă, pentru că rozul pudrat va deveni atât de frumos în momentul în care totul va fi alb în jur. Nu îmi rămâne de făcut decât șă aștept primii fulgi de zăpadă. Sunt curioasă să aflu părerea ta despre haina pe care o port.

Facebook Comments

Only registered users can comment.

  1. Rozul e o culoare placuta daca nu e in exces. Am si eu vreo 2 articole vestimentare roz si imi place sa le port, chiar daca dominanta garderobei mele este negru.

    Haina te prinde foarte bine, si ca nuanta, si ca material. Eu nu m-as vedea purtand asa ceva, sunt o persoana corpolenta si risc sa devin… (introdu aici animal rotund si roz!) :)))

  2. Ce roz fain are blănița! Ți se potrivește foarte bine culoarea aceasta. Este o culoare care îmi place mult și pe care aș include-o des în garderoba mea. 😍😍
    Îmi place că pare așa pufoasă haina, dar într-un stil plăcut (sunt multe materiale în acest stil care mă irită pe piele).

  3. Si mie a inceput sa-mi placa aceasta nuanta, desi nu sunt o fana a culorii roz :)). N-am avut niciodata o asa haina, dar nici nu stiu daca mi-ar sta bine. Pe tine te prinde foarte bine! :*

  4. Rozul pudrat îmi place şi mie. Arată extrem de bile blăniţa, mai ales în combinaţie cu negru. Îmi place întreaga ta ţinută. Şi ce mi-a atras încă atenţia e căciuliţa: Super drăguţă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord