Looks

Black Bag – MUST HAVE

March 25, 2017

image

Avem  mare nevoie de ele si le purtam.Stam ore in sir in magazine pentru a alege culoarea si dimensiunea potrivita.Ne ajuta sa avem cu noi, zilnic, lucrurile importante.Da, ai ghicit ! Este vorba despre genti.Imagineaza-ti cum ar fi ca gentile sa nu existe.Am sta cu banii mototoliti in buzunare si nici urma de o mini-oglinda in cazul in care vrem sa ne verificam machiajul.Ar arata groaznic buzunarele de la geci, jeansi, pentru ca ar trebui sa pui in ele toate obiectele pe care le folosesti: telefon, servetele, chei etc.

image

Tocmai de aceea iubim atat de mult gentile.In primul rand, o geanta ofera un alt aer outfit-ului, ajutandu-ne sa atragem priviri, iar in al doilea rand, ne ajuta sa avem oriunde ne-am afla lucrurile in ordine, intr-un loc sigur.DSC_0013 modified

In orice dulap, trebuie sa existe cel putin o geanta de culoare NEAGRA.Cu siguranta este un MUST HAVE. Stim destul de bine ca negru se potriveste la oricare alta culoare, iar daca nu ai pana acum o geanta neagra in dulap,  e cazul sa iti cumperi una.

O geanta neagra cu siguranta va fi mereu in tendinte, pe langa faptul ca o vei putea potrivi la orice tinuta.image

11

Pentru postarea de astazi, am ales o tinuta lejera si bineinteles,  am purtat noua mea geanta.Este una de dimensiuni mici, neagra  si m-am indragostit de ea imediat ce am deschis coletul.Da, am comandat-o online si am asteptat sa ajunga in jur de 3 saptamani, insa asteptarea a meritat.

DSC_0037 modifiedDSC_0087 modified

Am ales sa port o tinuta lejera.Vesta preferata si perechea de pantaloni dintr-un material ce imita foarte bine pielea.Pantalonii sunt perfecti pentru vremea schimbatoare de afara.

imageimageimageimageimageimageimageimageCe parere ai despre outfit-ul de astazi ?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord