Looks

Black bag from amiclubwear.com

March 25, 2017

“Aveti si pe negru ?”

As putea incepe prin a spune ca sunt o peroana care la ora 8 dimineata isi incepe intotdeauna activitatile zilnice, insa nici vorba  !  As exagera daca as spune ca toate hainele mele sunt negre, insa mai mult de 60 % din articole sunt in aceasta culoare. In dulap si-au facut aparitia in ultima perioada si 2 genti negre, insa de mici dimensiuni.Era si timpul sa aleg o geanta intr-o dimensiune mare, incapatoare, simpla, nu ? Eu zic ca da . Zis si facut !

2222

Mi-am dat seama ca in ultimele 3-4 postari am tot vorbit despre cumparaturile online, insa adevarul este  ca in fiecare saptamana curierul suna, iar eu ma simt de fiecare data de parca este ziua mea atunci cand imi ofera coletul.Probabil ca ti-ai dat deja seama, vorbim despre  un nou articol ce si-a facut aparitia, primit de AICI 

De fiecare data cand achizitionez o geanta, spun ca o voi purta pentru o lunga perioada de timp, insa uit asta de fiecare data cand gasesc un model nou care imi face cu ochiul.Asa s-a intamplat si cu geanta din pozele de astazi.Nu ai cum sa te abtii cand vezi o geanta simpla, neagra, practica si mai ales  la un pret bun .Deci, mai are rost sa adaug ca in secunda doi a fost adaugata in cosul de cumparaturi ?

DSC_0002 modifiedDSC_0003 modified

Geanta din poze, o puteti gasi AICI, sunt curioasa ce parere ai despre ea si mai ales despre pret.

Este foarte  incapatoare si  sunt sigura ca o puteti  purta fie la serviciu, facultate sau  la o iesire in parc.Comanda a ajuns in  maxim 2 saptamani, spre surpriza si fericirea mea nu la Posta Vamala, ci la Posta din cartierul in care locuiesc. Am observat ca in realitate, geanta arata exact ca in pozele vazute pe site.

Site-ul este unul tare  prietenos, produsele sunt selectate in functie de categorii, in plus, in partea stanga vei gasi zeci de produse reduse 80 % CLICK

DSC_0004 modifiedDSC_0006 modifiedDSC_0041 modified

Si pentru ca vorbim despre www.amiclubwear.ro , in cazul in care nu ai vazut ce a mai continut coletul, CLICK AICI  .

Fetelor, spuneti-mi ca nu sunt singura care adauga la fiecare 2- 3 saptamani o noua geanta in cosul de cumparaturi .

FLASH SALE SAVE 55%
 Code: FLASH55

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord