Looks

Black and White – Rochia cu imprimeu

March 25, 2017

Costumele de baie ? Sunt chiar in dreapta mea. Lotiunea cu factor de protectie 50 ?Deja adaugata in bagaj. Nu trebuie uitati ochelarii de soare si nicio sansa sa plec fara palaria ce ma va proteja de soare in zilele in care vom fi la malul marii. Am inceput sa fac bagajul, desi vom pleca peste cateva zile, insa vreau sa ma asigur ca toate cele necesare vor fi adaugate in bagaj, astfel nu ma voi trezi pe la km 150 sa spun “O, nu ! Imi lipseste lucrul X!”

Asteptam perioada asta de aproximativ  2 luni de zile si nu exagerez cand spun ca dupa aproximativ 150 de apeluri am gasit un apartament disponibil in Mamaia.Cateva zile plecati departe de  agitatia orasului, perioada in care singura preocupare va fi aceea de a ma bronza, de a vizita o multime de locuri si  de a poza cateva tinute .

Insa, pana atunci, vom vorbi astazi despre o noua tinuta si o  perioada incheiata.In momentul in care am primit rochia purtata,  mi-am propus sa o port intr-o zi speciala.Astfel, pozele au fost facute imediat dupa ce am depus toate actele necesare pentru confirmarea locului  la  master.A fost o perioada incarcata, tocmai de accea au lipsit articolele de pe blog si clipurile de pe YouTube. Nu intru prea mult in  detalii , deoarece voi pregati un articol despre licenta, admitere master, facultate in general.5

Rochita din H&M este una comoda, insa singurul dezavantaj a fost faptul ca are manecile lungi, cu siguranta va fi perfecta pentru o zi de toamna mai friguroasa.Cu siguranta acestea sunt pozele mele preferate.Am pornit la pas prin Bucuresti si am ajuns la Ateneul Roman, am considerat ca este locul perfect pentru a ne opri sa facem poze.

234167DSC_0045 modified

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord