Looks

Black and White – Coat from www.amiclubwear.com

March 25, 2017

Eram indecisa daca sa public acest articol sau nu, insa avand in vedere ca astazi a plouat pe tot parcursul zilei, am hotarat ca trebuie sa va arat si voua ultimul articol din coletul primit de la www.amiclubwear.com .

O ciocolata calda, un moment de relaxare doar pentru mine dupa o zi destul de aglomerata, iar pentru voi un nou articol si un nou cod promotional pentru viitoarea comanda plasata pe www.amiclubwear.com

Trebuie sa recunosc, mi-era putin teama ca articolul va fi mult prea gros, asta pentru ca in dulap exista deja doua astfel de produse dintr-un material  potivit sezonului rece.Insa am fost tare incantata sa vad ca materialul este unul de calitate, iar pardesiul poate fi purtat cu usurinta intr-o zi mai racoroasa de primavara sau toamna.

DSC_0016 modifiedDSC_0018 modified

Poate veti observa ca este usor sifonat acest articol.Am fost tare nerabdatoare sa il port  si nu am acordat prea multa atentie, am observat abia cand am descarcat pozele.

Probabil ca te gandesti de ce ti-as arata acest articol intr-o zi de vara, insa intotdeauna am ales sa achizitionez articolele pentru anotimpul rece inca din vara, deoarece gasesc mereu reducerile ce nu le voi prinde in perioada in care gasim astfel de produse in magazine.

Mai are rost sa adaug ca prefer intotdeauna shopping-ul online ? Comanda a ajuns in 2 saptamani, iar  produsul ales de mine astazi m-a facut sa imi doresc sa fie toamna, pentru a il purta.

V-am mai povestit ca am avut noroc si coletul a ajuns la posta din cartier, nu la posta vamala, fara niciun defect si cu toate articolele comandate.

DSC_0019 modifiedDSC_0021 modified

Am ales sa combin acest pardesiu intr-o tinuta black and white, iar datorita gulerului proeminent, a schimbat total tinuta aleasa.DSC_0022 modified

Puteti gasi si voi articolul AICI 

Alte produse asemanatoare AICI 

DSC_0023 modified

Sunt curioasa ce parere aveti despre articolul de astazi . In plus, un nou cod promotional care va ajuta sa salvati 55 % din comanda .

SPREAD GOOD SUMMER VIBES ! SAVE 55%
Use Code: VIBES55

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord