Luna Cadourilor – Bijuteriile La Rosa reduse cu 20%

Încă puțin și momentul mult așteptat de toată lumea va sosi. Ne aflăm pe ultima sută de metri, însă cadourile pentru cei dragi sunt pregătite? În oraș e atât de multă agitație, zeci de oameni caută cadourile perfecte. Oare lor nu le-a spus nimeni cât de ușor este să comanzi online produsele preferate?

Mi-am propus astăzi să vă ofer o idee interesantă pentru un cadou extraordinar. Sunt convinsă că nu sunt singura care este în căutarea unor bijuterii extraordinare aproape în fiecare zi. În  această lună a cadourilor, cele mai interesante bijuterii au o reducere de 20%. Da, ați citit bine! Indiferent că inelul de logodnă este cadoul mult visat de ea sau colierul disponibil pe site este cel care se potrivește perfect cu rochia achiziționată pentru trecerea dintre ani, toate produsele de pe www.bijuteriilelarosa.ro au  o reducere de 20%. Eu mă bucur foarte tare când observ că produsele sau bijuteriile preferate sunt la reducere! Sunt convinsă că și pe voi vă bucură acest lucru.

Dacă m-ai întreba pe mine, de Crăciun aș vrea să primesc cel mai interesant inel. Iar dacă vă întrebați care ar fi modelul meu mult visat, iată-l mai jos! În plus, dacă vă face cu ochiul, puteți da click pe imagine și veți fi redirecționați automat pe site. Cred că și o pereche nouă de cercei s-ar potrivi perfect unor noi coafuri pe care vreau să le încerc, ce ziceți? Poate o brățară sau chiar un colier? Aici apare o mică problemă. Trebuia să mă decid, deși recunosc că este atât de greu. În momentul în care ai în față atât de multe modele, cu siguranță le vrei pe toate. Iar dacă te gândești la reducerile bijuteriilor, cu greu îți poți alege un model.

De ce “Luna Cadourilor”?

E simplu! Brandul La Rosa dorește să fie cât mai aproape de cei care doresc să facă un cadou perfect persoanelor dragi. Tocmai de aceea, toate produsele au o reducere de 20%. Iată că acum este momentul mult așteptat să alegem bijuteriile realizate manual și caracterizate prin detalii specifice.

De ce alegem “La Rosa”?

Primul argument este acela că brandul este unul dintre cele mai apreciate și mai importante de pe piața din România. Pe lângă magazinul online, sunt deschise trei magazine fizice în țară: București, Constanța și Iași. Astfel, avem siguranța că vom alege bijuterii de calitate.

Un alt doilea argument pe care eu îl consider foarte important este acela că se găsesc peste 1000 de modele de verighete și peste 2000 de bijuterii din aur. Toate modelele de bijuterii sunt disponibile în aur de 14K, aur de 18Kk sau platină. Al treilea argument este acela că este imposibil ca un cuplu să nu își găsească bijuteriile mult visate printre miile de modele.

Un alt argument pe care nu l-am găsit în alt loc este acela că ne pot fi personalizate verighetele gratuit, iar dacă avem în minte un model, executarea acestuia se poate realiza fără nicio problemă.

La Rosa folosește în realizarea tuturor  verighetelor, inelelor de logodnă și a bijuteriilor din aur precum inele, cercei, brățări, coliere și pandantive cristale naturale și cristale Swarovski   de calitate superioară, 100% originale.

 

În plus, ca un ultim argument, vă pot spune că transportul este gratuit, iar livrarea bijuteriilor care se află în stoc este făcută în maxim 48 de ore.

Dacă aveți de gând să le faceți o vizită, iată unde găsim showroom-urile La Rosa:

  • Showroom București- Calea Dorobanți, Numărul 152;
  • Showroom Constanța- Bd. Tomis 86-88;
  • Showroom Iasi- Strada Palas, Nr7A.

Sunt curioasă să aflu părerea voastră. Care sunt criteriile în funcție de care alegeți bijuteriile preferate? Nu uitați că până la sfârșitul anului puteți beneficia de 20% reducere la toate bijuteriile disponibile. Nu îmi rămâne de făcut decât să vă urez cumpărături plăcute!

 

 

Facebook Comments

9 Replies to “Luna Cadourilor – Bijuteriile La Rosa reduse cu 20%”

  1. Wow, ce bine arata, chiar discutam cu sotul meu zilele acestea sa imi mai dea un inel de logodna ??? sa il directionez catre Bijuteriile La Rosa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*