Beauty

Îngrijirea părului- Balsamul pentru păr- Cosmia Auchan

November 25, 2017

În ultima perioadă am acordat o atenție sporită îngrijirii părului meu. Acesta este motivul pentru care îmi doresc să vorbesc astăzi cu voi despre acest subiect. De la felul în care aleg să îmi protejez părul, cât pot de mult până la produsele pe care le folosesc, totul va fi detaliat în rândurile următoare.

Părul meu este ondulat și o lungă  perioadă de timp a fost îndreptat o dată la două zile, din simplul motiv de a avea un păr drept. Firul de păr este gros, se tocește destul de ușor, mai ales în perioada în care acesta este îndreptat de multe ori,  într-o perioadă relativ scurtă de timp. De aproape jumătate de an am încercat cât am putut de mult să reduc zilele în care părul meu devenea drept în mai puțin de 15 minute. Am renunțat astfel în a folosi placa pentru îndreptat  părul o dată la două zile. În acest moment îl îndrept o data la două săptămâni sau chiar o dată pe lună. Vârfurile sunt tunse întotdeauna la două luni. În momentul în care ovserv vârfurile deteriorate, folosesc ulei de cocos.

Încerc cât pot să nu umblu prea mult timp cu mâinile prin păr, însă nu prea reușesc să fac acest lucru, din pacate.

V-am mai povestit și în alte articole produsele preferate pentru îngrijirea părului. Astăzi revin cu mici completări, în acest articol. De câțiva ani buni folosesc același șampon pe care nu îl mai pot schimba. O dată la două săptămâni folosesc și un alt șampon pentru căderea părului despre care am multe cuvinte de laudă și cu siguranță vă voi vorbi despre el. De fiecare dată aleg să folosesc un balsam de păr și o dată pe săptămână aplic o mască de la Kallos.

Balsamul de păr cu keratină de la Cosmia

De cele mai multe ori aleg să îmi schimb balsamul de păr. Nu pentru că nu am întâlnit produsul preferat. Mai degrabă pentru că sunt curioasă să testez cât mai multe produse ce țin de îngrijirea părului. De curând s-a lansat o noua gamă de produse cosmetice și de îngrijire de la Cosmia-Auchan.  O mulțime de produse de make-up pe care le-am testat în hypermarket, însă multe altele pe care am de gând să le achiziționez.

Pentru moment, mi-am oprit atenția doar asupra acestui balsam pentru păr.  Se pare că am făcut o alegere foarte bună. Miroase incredibil de bine, iar părul rămâne atât de catifelat. Balsamul pentru păr se găsește la un preț extraordinar de bun. Costă doar șapte lei. Pentru cantitatea în care vine și beneficiile pe care le-a adus părului meu, cu siguranță va fi de multe ori achiziționat.

Am de gând să încerc si apa micelară pentru tenul sensibil care se găsește deja în hypermarket.  Rujurile disponibile mă fac să aleg cea mai potrivită nuanță de bej, chiar dacă în portfard sunt alte câteva în nuanțe asemănătoare. Ați testat vreun produs Cosmia? Sunt foarte curioasă să aflu părerea voastră despre aceste produse.

Cum utilizăm balsamul de păr?

După șamponare, produsul se aplică pe părul umed. Apoi se masează cu delicatețe. Nu se aplică niciodată la rădăcina firului de păr, ci de la jumătatea acestuia până la vârfuri.  Se lasă produsul pe păr 2-3 minute, apoi se clătește. În cazul în care intră în contact cu ochii, se recomandă clătirea din abundență.

Mai multe informații despre produsele Cosmia puteți citi AICI. Peste 500 de produse sunt deja disponibile.  Este o gamă compleăa de produse pentru duș, machiaj, îngrijirea corpului și a părului.

Voi cum aveți grijă de părul vostru? Cine a încercat produsele Cosmia?

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord