Beauty

Balsam de par cu Keratina Tressemme Pro Collection

July 12, 2018

În ultima vreme am ales să folosesc noi produse pentru îngrijirea părului. Am început întregul proces cu un nou șampon cu ajutorului căruia am scăpat de căderea excesivă a părului și două produse special create pentru această problemă. De aproximativ o lună de zile am folosit un nou balsam de păr infuzat cu keratină și ulei de marula.  În acest articol vom vorbi pe scurt despre principalele beneficii ale produsului care a intrat de curând în rutina de îngrijire a părului meu.

Produsul este disponibil în acest moment pe www.triodeluxe.ro. Vine într-o cantitate de 400 ml și costă 36 de lei. Prețul mi se pare unul foarte bun, având în vedere cantitatea produsului. Părul meu este spălat de 2-3 ori pe săptămână, iar cantitatea produsului ajunge pentru 2 luni, cu siguranță.

Beneficiile balsamului de păr cu keratină Tresemme Pro Collection

-Ajută la reducerea încrețirii părului până la 72 de ore;

-Descurcarea părului devine mult mai ușoară;

-Ajută la netezirea firului de păr;

-Hrănește firul de păr;

-Oferă strălucire firului de păr.

Ce am observat după utlizarea produsului:

-Într-adevăr, părul s-a descurcat mult mai ușor după utilizarea balsamului de păr;

-Părul s-a îndreptat cu ușurință după ce a fost utilizat balsamul de păr;

-La atingere, părul este mult mai mătăsos  și are o strălucire pe care nu am mai observat-o până acum. Se simte mult mai bine în momentul în care îl ating.

-Având în vedere faptul că am folosit balsamul în același timp cu alte produse asemănătoare, am văzut diferențe semnificative în ceea ce privește părul meu ondulat.

Cum se utilizează?

Nu este nevoie de o cantitate mare de produs pentru a avea parte de un păr care arată și se simte bine. Balsamul de păr se aplică pe părul umed, imediat ce acesta a fost spălat. Se lasă să se acționeze aproximativ 2-3 minute, pentru ca mai apoi să se limpezească cu apă din ambudență. Următorul pas este acela de a ne bucura de un păr care arată mult mai bine.

Comanda mea a ajuns în 24 de ore din momentul plasării, iar fiecare produs a fost atent ambalat. Acest lucru mi-a plăcut foarte mult, pentru că produsele au ajuns în siguranță la mine. Ați folosit acest produs? Dacă nu, ce balsam pentru păr folosiți?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord