Uncategorized

Back to office

March 25, 2017

Pentru multe dintre noi o zi la birou reprezinta un cosmar.Stres, oboseala, zeci de hartii pe birou… Nu mai exista de mult situatiile in care femeile care lucrau la birou, intr-un mediu business,  erau obligate sa respecte un dresscode care presupunea tinute foarte sobre.Astfel, tendintele de astazi ne permit sa adoptam tinute elegante, tinute care ne fac sa ne simtim atat de bine. Am revenit un doua propuneri pentru voi, doua tinute ce mie mi se par potrivite pentru “Back to  Office”.

Nu, nu am ales din garderoba vreo rochie potrivita pentru o zi la birou, ci am ales doua tinute compuse din camasa si pantaloni largi / sacou si jeansi.

1-birou2-birou3-birou

Iubesc pantalonii largi, iar daca ar fi dupa mine as renunta la toate perechile de blugi skinny.Sunt atat de comozi, iar daca asociem o tinuta formata din acesti pantaloni cu o zi obisnuita la birou, cu siguranta am avea parte de zile fericite la birou.

Prima tinuta este formata dintr-o camasa alba, o pereche de pantaloni largi si o pereche de pantofi stiletto.

4birou

Continui  prin a va aminti cateva dintre cele 10 tendinte ale sezonului toamna-iarna.Fie ca alegem articole din lac, fie ca accentele masculine se regasesc in tinuta noastra sau pur si simplu alegem piese cu umerii exagerati sau  materiale metalizate ne vom incadra tinutele  in tendintele acestui sezon si cu siguranta acestea nu vor ramane neobservate.

Am tinut cont de una dintre cele 10 tendinte si am creat o tinuta pentru birou.Am ales un sacou cu umerii exagerati si am creat o tinuta lejera. Un top alb si o pereche de blugi negri au completat tinuta black and white.

dsc_0114-modified

dsc_0132-modifieddsc_0138-modifieddsc_0086-modifieddsc_0097-modified

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord