Looks

Atelierele ILBAH lanseaza cursul de Croitorie (Hobby)

July 16, 2018

Acolo unde se adună oameni dedicați, acolo vrem să fim și noi…

Nou și inedit – Atelierele ILBAH lansează cursul de Croitorie (Hobby)

*

Câți dintre noi, oare, mai dedicăm timp lucrurilor ce ne fac plăcere? Câți, oare, mai reușim să găsim starea de bine și un refugiu  din cotidian, concentrându-ne pe valorificarea propriei pasiuni? Ei bine,

pentru toți cei care încă mai cred că orice lucru, dacă este făcut cu drag, trebuie încurajat. Pentru cei dornici să-și crească propriul vis și să-l facă să devină realitate, Atelierele ILBAH lansează cursul de Croitorie (Hobby).

Cursul se vrea a fi acel rezervor de energie ce alimentează dorințe și nevoi pe care noi le-am simțit în rândul vostru. Este un pas pe care școala noastră îl face spre voi, încurajați fiind de faptul că doar cu încredere, deschidere, adaptare și inovare, putem da contur unui vis până ce, treptat, capătă viață.

În numai o lună,cât durează, cursul, vei învăța să construiești propria piesă vestimentară

*

Cursul de Croitorie (Hobby) nu încurajează performanța. Nu implică și nu impune reguli ori deadline-uri, nu cere autodepășire fiindcă astea sunt normele stabilite, pe scurt, nu te forțează să fii competitiv. Nici cu tine însuți și nici cu alții.

Cursul de Croitorie (Hobby) se vrea a fi doar atelierul unde tu te vei regăsi pe tine, vei descoperi plăcerea de a face ceva care te reprezintă, având, oportunitatea de a deprinde tehnici de lucru, de a socializa și a exersa cusutl ca hobby. În numai o lună, atât cât durează acest atelier, mașina de cusut îți va deveni un real prieten. Docil și dornic să te sprijine în construirea unor piese vestimentare care să respire unicitate, originalitate, stil și personalitate. A TA!

Pe parcursul celor 8 ședințe de curs,  te vei familiariza cu tipurile de cusături, dar și cu tiparele de croitorie. Iar  la fina vei pleca acasă cu un articol vestimentar gândit, conceput și creat de tine. Atelierul înseamnă satisfacția personală a celui ce îi va trece pragul, dincolo de orice altceva. Înseamnă acel “quality time” după care tânjim și pe care pe care îl căutăm în lucrurile aparent mărunte, dar care ne definesc ca oameni, în care investim de la timp și energie, până la sentimente și emoții de tot felul.  Vei experimenta cusutul ca mod de relaxare și vei avea împlinrea imensă de a vedea ieșite din mâinile tale articole vestimentare sau accesorii decorative care te reprezintă și care vor “vorbi” celorlați despre tine și stilul tău.

Atelierul de Croitorie (Hobby) va genera, cu siguranță, dorințe de mai bine și mai frumos.   Fiindcă noi credem că niciun vis nu trebuie pierdut, ci îmbrățișat și urmărit până ce este atins. Mai multe informații puteți găsi chiar pe site.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord