Beauty

Astazi elefant.ro sarbatoreste 17.000.000 de carti livrate

May 17, 2019

Îți amintești care a fost prima carte pe care ai citit-o? Țin minte și acum locul în care mă aflam. Aveam în mâini o carte veche citită deja de ceilalți membri ai familiei. Cu fiecare filă pe care o întorceam eram și mai fascinată de lumea pe care o descopeream. Ți s-a întâmplat vreodată asta? Mie da, și nu de puține ori.

În timp ce îți scriu aceste rânduri, în stânga mea se află cea mai recentă carte achiziționată. Pare o coincidență, dar este vorba despre cartea „Povestea mea” scrisă de Michelle Obama. Dacă nu se găsește încă în biblioteca ta, sfatul meu este să o adaugi în lista următoarelor cărți pe care le vei achiziționa. Te va cuceri! Te-ai gândit până acum că în momentul în care citești o anumită carte o altă persoană trăiește aceeași poveste?

*

Mi-am pus de multe ori aceste întrebări, însă niciodată nu m-am întrebat câte cărți au fost achiziționate până în acest moment. Dacă ar fi să aleg un singur loc de unde acestea ar fi achiziționate, cu siguranță primul site este www.elefant.ro. Dacă te întrebi de ce, răspunsul este atât de simplu: Este site-ul de unde am ales să achiziționez online pentru prima dată o carte. Cartea comandată este una dintre cele 17 milioane de cărți livrate de elefant.ro din 2010 și până în prezent. Cu alte cuvinte, iată cum s-ar rezuma acest număr impresionant.

Elefant.ro sărbătorește 17.000.000 de cărți livrate

*

-Elefant.ro a expediat nu mai puțin de 140.000 de titluri distincte.

-Livrarea s-a efectuat în peste 12.000 de localități care nu au librării fizice.

-Greutatea totală a celor 17 milioane de cărți livrate este echivalentă cu cea a 1000 de elefanți J

-Dacă am pune pagină lângă pagină toate cele 17 milioane de cărți am parcurge distanța de la Pământ la Lună și înapoi.

-Titlul cel mai bine vândut a fost comercializat în peste 40.000 de exemplare.

*

Pentru că recordul a fost depășit, elefant sărbătorește dragostea de carte și lectură. Momentul potrivit să te bucuri de ultimele volume lansate internațional, cele mai noi titluri și best-sellere.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord