Beauty

Am testat noua paleta cu trei farduri de la Melkior

June 2, 2017

Am revenit astazi cu un nou articol in care va voi povesti despre trusa cu trei farduri disponibila atat in magazinele Melkior, cat si pe site. Primita in urma cu doua saptamani, am ales sa o testez prima data impreuna cu voi, astfel am filmat momentul testarii si am postat un nou clip pe canalul de YouTube. Nu am putut astepta pana in momentul in care urma sa o testam impreuna, astfel ca intr-unul dintre magazine nu m-am putut abtine sa nu incerc cele trei nuante de farduri, insa in clipul postat astazi am folosit-o pentru prima data intr-un machiaj. Ajunsa in magazinul din Piata Romana, am testat mai multe palete asemanatoare, insa fiecare cu alte nuante superbe.

Daca sunteti curioase sa vedeti cum am realizat machiajul, va invit sa urmariti noul clip – AICI

Va pot spune doar ca cele trei farduri sunt foarte pigmentate, iar pentru a avea parte de o culoare uniforma pe intreaga pleoapa, nu este nevoie de foarte mult produs. Cel trei nuante pot fi folosite :

-separat, pentru  a crea atat un machiaj de zi, cat si un machiaj de seara.

-impreuna, pentru  a crea un machiaj de zi, atata vreme cat nu insistam foarte mult.

Atat in magazine, cat si pe site puteti observa 6 tipuri diferite ale acestei truse, in functie de nuantele alese. Trusa primita se numeste  “PALETA 3 FARDURI SIDEFATE TERRA MOODS” si costa 49.90 lei.

Cum se aplica produsul?

Fardul poate fi aplicat umed sau uscat, In functie de efectul dorit.  Eu am ales sa aplic fardul uscat, pentru ca am dorit sa obtin un machiaj discret.
Se aplica cu ajutorul aplicatorului sau pensulei pentru fard cu care este prevazuta paleta. Dupa cum puteti observa, pe langa cele trei nuante, in trusa cu farduri se gaseste si un aplicator, insa eu am ales sa folosesc o pensula speciala pentru fardul de pleoape.

Care sunt detaliile produsului?

– Pigmenti cu granulatie intre 10-60 microni
– Culori foarte pigmentate
– Acoperire foarte mare
– Rezista in timp
– Se aplica uniform si are aderenta buna

Puteti gasi si voi paleta cu trei farduri AICI

Facebook Comments

Only registered users can comment.

  1. nu am mai auzit de aceasta marca 😀 e foarte draguta paleta. eu pentru machiajul de zi folosesc de obicei doar rimel si tus, cand nu mi-e lene mai pun si putin fard, probabil as folosi mai mult nuanta cea mai deschisa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord