Beauty

Am testat noile produse Schauma Nature Moments pentru un păr hidratat

May 26, 2018

Sunt foarte fericită să împărtășesc cu voi informațiile despre noile produse Schauma. Acum, că primăvara și-a intrat pe deplin în drepturi, este momentul să eliberăm părul din corsetul iernii și să simțim adierea vântului cald. Dacă părul vostru a suferit pe perioada sezonului rece, a sosit momentul să îi oferiți o îngrijire delicată și revitalizantă.

Cu o experiență de peste 120 de ani în înfrumusețarea și îngrijirea părului, Schwarzkopf a creat gama Schauma Nature Moments, din ingrediente atent selecționate din natură, pentru ca noi să ne bucurăm de un păr frumos și puternic de la rădăcină până la vârfuri.

Acum, părul foarte uscat și deteriorat are un nou aliat – șamponul  și balsamul Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower cu apă  de cocos din Indonezia și floare de lotus. Formula regeneratoare hidratează instant părul, oferindu-i finețe și suplețe. Pentru un plus de hidratare,  puteți folosi șamponul împreună cu balsamul de păr Schauma Nature Moments special create să ne ajute.

Apa de nucă de cocos, rețeta tropicală a hidratării, este renumită pentru textura sa răcoritoare și proprietățile sale de catifelare. Floarea de lotus este recunoscută drept unul din secretele esențiale ale frumuseții asiatice. Cât despre cele două produse despre care vă vorbesc în acest articol, țin să vă spun că:

-Nu conțin siliconi sau coloranți artificiali;

-Conțin esențe de origine 100% naturală;

-Sunt certificate dermatologic.

Vă recomand să descoperiți și voi noile produse Schauma și să vă bucurați de un păr hidratat, plin de strălucire și ma ales puternic. Pe lângă această gamă, în magazine  sunt disponibile și gamele special create pentru: păr uscat și fragil, păr vopsit și deteriorat, păr cu vârfuri despicate și păr lipsit de volum.

Sfaturi de la Schauma pentru un păr hidratat!

Părul se poate usca la fel cum se usucă și pielea. Părul uscat arată mat și lipsit de vitalitate. Este esențial să-i oferim hidratarea necesară în fiecare zi. În rândurile următoare vă voi prezenta metodele Schauma care oferă părului hidratarea de care are nevoie.

Motivul cel mai des întâlnit pentru un păr fără viață și strălucire este lipsa acută a hidratării. Un alt semn al lipsei de hidratare a părului este electricitatea statică. În timp ce un conținut de apă de 10% este suficient pentru piele, părul are nevoie de un procent de 15 până la 17%.

Factori care usucă părul

Atunci când părul nostru este deja uscat datorită PH-ului pielii, condiților meteo extreme și utilizarea frecventă a produselor electrice de styling(placă, bigudiuri) frumusețea părului este afectată. Specialiștii Schauma recomandă să folosim mai rar placa, iar uscătorul de păr să fie folosit la temperaturi scăzute. În plus, dacă mergem la saună pe timpul iernii, este necesară protejarea părului de căldura uscată. În plus, protecția împotriva uscării este și mai eficientă dacă este aplicată pe păr o mască hidratantă.

Surse de hidratare pentru părul nostru

Apa este un element vital pentru corpul nostru. Când bem apă, oferim hidratarea necesară proceselor metabolice ale corpului și funcționării structurilor celulare. Când o folosim extern, în momentul în care ne spălăm părul, riscăm să-l deshidratăm. Da, sună paradoxal, însă este adevărat. Se recomandă să se folosească șampoane care conțin agenți hidratanți și emolienți. Mulțumită structurilor lor moleculare, acești agenți fixează hidratarea în structura firului de păr cu o peliculă protectoare. Aceasta ajută la menținerea părului fin și închide cuticulele. Efectul de sigilare a acestora permite părului să rețină mai bine apa.

Noile produse se găsesc deja în magazine. Le puteți achiziționa la prețuri foarte bune. Dacă le testați, aștept cu nerăbdare să aflu părerea voastră despre ele.

 

Facebook Comments

Only registered users can comment.

  1. Am fost provocata sa incerc aceasta varianta de sampon si balsam. Primul lucru pe care l-am apreciat este faptul ca foloseste extrase din surse 100% naturale. Categoric mirosul pe mine m-a cucerit. Este ducle, fructat si persista. Am observat o hidratare mai buna a parului, fara fire rebele si un aspect mai lucios. Categoric il recomand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord