Beauty

3 pasi pentru alegerea apei micelare- Review Gama Ultra La Roche Posay

September 14, 2018

 

Când te gândești la un ten frumos, întreg procesul de demachiere trebuie să îți vină prima dată în minte. În fiecare dimineață îmi demachiez tenul, iar seara acest lucru se repetă. Oricât de târziu aș ajunge acasă și oricât de obosită aș fi nu trec peste acest pas important pentru un ten fericit și sănătos. Mi-am format reflexul de a mă demachia, atât seara cât și dimineața, indiferent daca m-am machiat sau nu. Curățarea tenului nu se reduce numai la îndepărtarea produselor de machiaj.

O dată cu produsele de machiaj, apa micelară înlătură și impuritățile acumulate în timpul zilei precum praful sau excesul de sebum. Chiar dacă în timpul nopții nu ne expunem unui mediu poluant, tenul acumulează la suprafață reziduri sub forma celulelor moarte și a sebumului. Neîndepărtat, stratul de celule moarte și sebumul, blochează porii și poate duce la apariția coșurilor. Fără o demachiere corectă, tenul își pierde, în timp, vitalitatea și strălucirea.

Cum ne curățam corect tenul?

Se recomandă ca demachierea să înceapă cu buzele. Putem folosi demachiantele pentru ochi, deoarece sunt recomandate și pentru buze. Sensul mișcarii este de la exterior spre interior, pentru a nu întinde rujul pe întreaga față. Se recomandă ă continuăm cu zona ochilor. Fardurile de pleoape și mascara nu trebuie îndepărtate prin mișcări agresive. Putem ține discheta demachiantă zece secunde pe fiecare pleoapă, timp în care, demachiantul dizolvă mascara și fardurile. Putem șterge apoi, de la exterior către interior, restul de machiaj acumulat sub pleoapa inferioară.

Demachiantul potrivit

În acest moment, putem alege demachiantul potrivit tenului nostru dintr-o multitudine de produse cu formule şi texturi. Este indicat să folosim demachiantul potrivit, în funcţie de tipul de ten şi de zona care trebuie demachiată: întreaga față, zona ochilor.
Un demachiant bun trebuie să fie suficient de puternic pentru a elimina impurităţile, dar delicat cu tenul. Cândva părea atât de greu de găsit, însă de curând am descoperit soluția perfectă pentru un ten curat, care se simte și arată atât de bine. Îți cauți demachiantul perfect? Iată cele trei etape ale căutării:

Pasul 1

Se recomandă să verificăm prima dată dacă demachiantul ales este  destinat tipului nostru de ten (uscat, gras, sensibil etc.). Cele destinate tenului gras usucă mai tare şi ar face rău unui ten foarte uscat. Ingredientele contează atât de mult și influențează felul în care tenul nostru va arăta după demachiere. Pe eticheta oricărui demachiant găsim conţinutul de substanţe:  Sodium Laureth Sulfate (SLES), alcool, mentol, etc. În cazul unui ten uscat şi foarte sensibil, se recomandă să evităm un demachiant care le conţine.

Pasul 2

Poți căuta în mediul online păreri despre un demachiant nou care ţi-a făcut cu ochiul. Din părerile persoanelor care au încercat deja respectivul produs îţi poţi da seama de reacţiile adverse sau alte probleme. Cel mai bine ar fi să poţi folosi o mostră înainte a cumpăra produsul. Astfel, vei observa dacă demachiantul pe care urmează să îl achiziționezi se împacă bine cu tenul tău. De curând, în farmacii au fost disponibile mostre ale apelor micelare despre care vom vorbi în acest articol. Cu ajutorul acelor mostre mi-am făcut o părere despre produse și le-am achiziționat. În cazul în care nu sunt disponibile mostre pentru produsul pe care dorești să-l achiziționezi, alege să cumperi varianta cea mai mică a acestuia.

Pasul 3

Dacă după prima folosire simţi usturimi sau tenul ţi se usucă foarte rău, renunţă şi alege un alt produs. Poți cere sfatul altor persoane cu privire la un alt produs destinat demachierii tenului.

Apa micelară Ultra pentru piele reactivă, poate fi folosită atât pentru zona ochilor, cât și pentru întreg tenul. Curăță, demachiază, reduce roșeața și senzația de piele care ține. Apa micelară nu conține parfum și nu necesită clătire. Îndepărtează machiajul rapid, șăsând tenul catifelat și curat.

CU APĂ TERMALĂ LA ROCHE-POSAY- Pentru a proteja bariera cutanată.
5% GLICERINĂ- Pentru o textură plăcută.

  • Îndepărtează perfect machiajul, impuritățile și particulele de poluare;
  • Lasă pielea curată, fără a o usca;
  • Anti-disconfort. Anti-roșeață. Împotriva senzației de piele care ține;
  • Pielea își recâștigă confortul;
  • Putere de hidratare.

Apa micelară Ultra are rolul de a curăța, demachia și calma tenul. Conține apă termală La Roche Posay și poate fi folosită atât pentru zona ochilor, cât și pentru întreg tenul. În cazul în care tenul vostru este sensibilă, această apă micelară va fi una potrivită pentru voi. Nu conține parabeni, săpun, coloranți și alcool

  • Elimină perfect machiajul și impuritățile;
  • Lasă tenul curat și îl curăță, fără a-l usca;
  • Oferă o senzație de prospețime.

În această perioadă, în farmaciile Sensiblu, puteți beneficia de promoția 1+1. Astfel, achiziționând o apă micelară Ultra, primiți încă o apă micelară cadou. Sună bine nu?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord