Beauty

Advent Calendar – Nyx Cosmetics România

December 22, 2017

În această perioadă fiecare dintre noi este în căutarea unor cadouri cât mai interesante pentru cei dragi. Pentru că ne apropiem de Crăciun, astăzi voi continua seria unor idei de cadouri.  Deși mai sunt doar câteva zile, Moș Crăciun Nyx mi-a făcut o surpriză foarte plăcută.  Zilele trecute Advent Calendarul de la Nyx a ajuns la mine, iar mie nu mi-a de făcut decât să vă arăt ce conține. Din punctul meu de vedere, acest Advent Calendar este o idee nemaipomenită de cadou pentru aceste sărbători. Conține 24 de căsuțe, fiecare pentru cele 24 de zile rămase până la Crăciun. Nouă nu ne rămâne de făcut decât să descoperim ce se află în spatele numerelor, în fiecare zi. Sunt sigură că vă veți bucura de fiecare dată când deschideți fiecare număr.

Sunt înconjurată în acest moment de toate cele 24 de rujuri, iar daca ar trebui să aleg doar unul singur pentru astăzi, cu siguranță nu mi-ar fi deloc ușor. Am fost uimită de varietatea de nuanțe, iar faptul că produsele au o cantitate mică, nu face decât să mă bucure. Astfel, indiferent de dimensiunile genților sau locul unde urmează să mă duc, pot avea cu mine cel puțin trei astfel de rujuri. Probabil că o să vi se pară ciudat să vă vorbesc despre un Advent Calendar tocmai în acest moment. Însă, fie că deschizi 24 de căsuțe în fiecare zi, fie că le deschizi pe toate într-o zi, este aceeași bucurie! Iar în momentul în care vei observa toate rujurile, crede-mă că vei iubi acest  Advent Calendar!

 

Setul este disponibil în ediție limitată și conține:

  • 3 Butter Glosses în nuanțele: Crème Brulee, Sugar Cookie si Raspberry Tart;
  • 3 Butter Lipsticks în nuanțele: Root Beer Float, Ripe Berry  si Seashell;
  • 2 Intense Butter Glosses în nuanțele : Berry Strudel si Tres Leches;
  • 4 Lip Lingerie Liquid Lipsticks în nuanțele : Embellishment, Push-Up, Corset si Exotic;
  • 3 Liquid Suede Cream Lipsticks în nuanțele: Stone Fox, Soft-Spoken si Vintage;
  • 4 Matte Lipsticks în nuanțele: Shocking Pink, Indie Flick, Eden si Up the Bass;
  • 3 Soft Matte Lip Creams în nuanțele: San Paulo, Copenhagen si Paris;
  • Simply Red Lip Cream în nuanța: Russian Roulette;
  • Simply Vamp Lip Cream în nuanța: She Devil.

Mai jos puteți observa toate rujurile pe care le veți găsi în Advent Calendar, în funcție de gama din care fac parte. În plus, puteți găsi scrise nuanțele fiecărui ruj, pentru a vă fie mai ușor, în cazul în care vă place vreuna. Advent Calendarele se găsesc în magazinele Nyx și AICI

   

Am ales să selectez rujurile în funcție de mai multe criterii. Astfel că în cele două poze de mai jos puteți observa rujurile lichide și rujurile clasice din Advent Calendarul Nyx. După cum puteți observa, avem atât de multe nuanțe, potrivite și unui machiaj de zi și unui machiaj de seara. Indiferent de anotimp sau nuanțele preferate, rujurile din Advent Calendarul de la Nyx ne vor ajuta să avem un machiaj de nota zece! Sunt curioasă care este rujul sau nuanța voastră preferată! Eu încă nu m-am decis, îmi este atât de greu.

Ce părere aveți despre această idee de cadou?  Sunt curioasă să aflu părerea voastră.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord