Beauty

ACM Gama Sensitelial – Produse esentiale pentru expunerea la soare

July 3, 2018

Meteorologii anunță temperaturi ridicate pentru zilele următoare. Nu ne rămâne de făcut decât să profităm din plin de zilele călduroase. Miercuri voi fi la mare și astfel am de gând să petrec o zi întreagă pe plajă. Aveți vreun plan pentru zilele următoare? Pentru că temperaturile ridicate coincid cu ziua în care voi profita din plin de soare, astăzi vom vorbi despre protecția solară. De fiecare dată când pregătim bagajul pentru zilele petrecute la malul mării, nu uităm costumul de plajă, cele mai vaporoase rochii și ochelarii de soare preferați. Însă, produsele cu factor de protecție sunt alături de noi în orice vacanță?

În acest articol, vă propun trei produse special destinate pentru protecția solară. Astfel, cu ajutorul acestor produse nu ne rămâne de făcut decât să ne bucurăm de fiecare moment petrecut la plajă. 

Sensitelial Spray SPF 30

Sensitelial Spray SPF 30 este un produs destinat pielii fragile și sensibile atât a copiilor, cât și a adulților. În plus, produsul este potrivit pielii fotosensibilizate în urma unui tratament sau a condițiilor solare extrem. Acest spray vine într-o cantitate de 200 ml.

Principalele beneficii ale produsului: Cele trei filtre organice acționează în sinergie perfectă cu ecranul mineral, asigurând o protecție  optimă împotriva spectrului UVA/UVB. Pudra de perle care intră în componența produsului este 100% naturală. Această pudră hidratează pielea și previne totodată îmbătrânirea. Produsul este rezistent la apă, nu lasă urme albe și intră rapid în piele.

Se recomandă ca produsul să fie aplicat cu generozitate, cu 30 de minute înainte de fiecare expunere la soare și bineînțeles să se repete aplicarea cu regularitate.

Crema Sensitelial SPF 50+

Produsul este destinat pielii fragile și alergice la soare. În plus, este potrivit pentru momentul în care suntem expuși la condiții solare extreme. Produsul conține ingrediente active: minerale și ecrane organice și extract de pudră de perle. Cantitatea produsului este de 40 ml.

Principalele beneficii ale produsului: Oferă un factor de protecție ridicat, adaptat oricărui tip de piele. Produsul este ușor de aplicat, iar ambalajul este unul practic.

La fel ca și în cazul produsului mai sus menționat, crema se aplică cu 30 de minute înainte de momentul în care ne expunem la soare. De fiecare dată când suntem expuși, se recomandă să se repete aplicarea acestei creme.

Gelul Sensitelial SPF 50

Produsul este destinat tenului gras și cu tendință acneică. În plus, acesta este potrivit și pielii fragile, sensibile și alergice la soare.

Principalele beneficii ale produsului: Oferă un factor de protecție ridicat, adaptat tenului gras, cu tendință acneică. Produsul este rezistent la apă, nu lasă urme albe și acoperă un spectru larg de raze UVA/UVB.

Se recomandă ca produsul să fie utilizat de fiecare dată când suntem expuși la soare, cu cel puțin 30 de minute înainte de expunere.

Nu îmi rămâne de făcut decât să folosesc aceste produse zilele următoare, pentru ca mai apoi să fac un update acestui articol. Vă doresc zile însorite și o piele cât mai protejată atât de razele UVA, cât și de cele UVB.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord