4 articole perfecte pentru acest sezon

Așteptam cu nerăbdare această perioadă, asta pentru că toamna este anotimpul meu preferat. Pulovere, paltoane, ținute în nuanțele specifice sezonului, ciocolată caldă și o atmosferă cozy acasă, cât de mult le-am așteptat!  Articolele pufoase au luat locul rochiilor vaporoase, iar paltoanele în culori cărămizii stau așezate în dulap. Am pregătit astăzi câteva ținute perfecte pentru această perioadă. Ultima comandă plasată pe www.bonprix.ro a conținut articole pe care le putem purta toamna.

*

Iubesc vestele, iar de data aceasta am ales una simplă, tricotată pe care o voi încadra în numeroase ținute. Pe site găsiți o mulțime de modele și sunt sigură că sunt pe placul vostru. Le găsiți AICI. Pot fi purtate cu o cămașă simplă sau chiar cu un pulover călduros. Tu ai o astfel de vestă în garderoba ta?

*

Din comandă nu putea să lipsească o fustă midi cu imprimeu perfect pentru acest sezon. Este prevăzută cu un elastic în talie și este disponibilă în 2 variante: imprimeu roșu și mov. O găsiți AICI. Mi se pare perfectă pentru acest sezon și, după cum puteți observa, cât de bine arată cu pulovere în nuanțe de maro sau negru.

*

Cine nu iubește blugii? Cei negri sunt nelipsiți din garderoba mea. Îi pot include atât de ușor în ținutele de zi cu zi și pot crea un outfit fără prea mult stres. Am ales perechea de blugi 7/8, drepți, disponibili pe alb sau negru. Îi găsiți AICI.

*

Ultimul articol din comanda plasată pe www.bonprix.ro este un must have pentru toamnă, din punctul meu de vedere. Vă spun doar atât: extrem de confortabil, călduros și pufos. Eu am ales mantoul pe negru, însă este disponibil și pe verde petrol sau galben. Îl găsiți AICI.

*

Care este articolul care vă place cel mai mult? Eu una nu aș putea alege unul singur. Vă invit și pe voi să descoperiți articolele de sezon pe www.bonprix.ro!

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*