Uncategorized

3 produse pentru o manechiura perfecta – TopLine

April 29, 2017

In urma cu aproximativ o luna de zile aflam ca am castigat trei produse special create pentru a avea o manechiura perfecta si rezistenta. Probabil stiti ca de cateva luni bune am renuntat la gelul pe unghia naturala.  Astfel, in momentul in care vad in stanga si in dreapta oje de diferite culori, nu ma pot abtine sa nu le testez sau sa nu le cumpar. De data aceasta, am avut putin noroc sa primesc cele trei produse, iar astazi m-am gandit sa va povestesc putin despre acestea.

M-am gandit ca se apropie momentul in care veti pleca la mare si veti dori o manechiura rezistenta, pentru a nu va ocupa prea mult timp cu aceasta activitate in vacanta voastra. Astfel, m-am gandit sa va prezint acesti 3 pasi simpli, pe care si eu i-am efectuat, iar acum ma bucur de o culoare uniforma, luciu intens si cateva zile fara griji, la mare.

Luni, in jurul pranzului ma grabeam spre Unirii, fiind nerabdatoare sa ma intalnesc cu fetele de la TopLine si sa descopar ultimele nuante aparute. Daca ai fost pana acum la TopLine, sunt sigura ca stii ca acolo e raiul pe pamant.  Daca nu, te sfatuiesc sa te duci, pentru ca vei gasi o varietate larga de produse. Urma sa primesc o baza, un finish si o oja intr-o nuanta aleasa de mine. Mi-am pus imediat intrebarea daca ar trebui sa folosesc si de aceasta data lampa UV, insa am fost atat de fericita sa aflu ca fara a folosi lampa, pot crea o manechiura ce rezista chiar si o saptamana. Partea cea mai dificila a fost in momentul in care a trebuit sa aleg culoarea. Cel putin 30 de nuante erau in fata mea si daca era dupa mine, cel putin 20 de nuante erau ale mele.  

Secretul, pentru o manechiura perfecta, este acela de a folosi suficient produs, atat cat este necesar.  Astfel, aplicam pe fiecare unghie un strat subtire din baza si asteptam sa se usuce.

Al doilea pas este la fel de usor. Aplicam un strat subtire din oja aleasa, iar daca dorim, aplicam si al doilea strat dupa ce primul s-a uscat. In clipul pe care il veti gasi la finalul articolului, am aplicat un singur strat, deoarece este o culoare intensa si consider ca se vede uniform, chiar daca aplic un singur strat.

 

   

Ultimul strat este foarte important, deoarece are rolul de a ajuta la rezistenta ojei pe unghiile noastre. In plus, dupa ce folosim acest produs, putem observa ca unghiile capata un luciu minunat.

Si pentru ca v-am vorbit mai devreme, AICI gasiti si clipul in care va arat cum am folosit produsele. Sunt curioasa sa imi spuneti cum vi se pare rezultatul !

Sunt foarte fericita ca am avut sansa sa castig aceste produse, sa le testez, sa revin la voi cu informatii si sa intalnesc fetele de la TopLine.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord